Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler br. 1 „Okidač“ uskoro u prodaji

8.
3.
2023.

Između stvarnosti i obmane

Postoje legende o mestima koja privlače zlo, gde su se loše stvari dešavale više puta, kao da gladuju za takvim događajima. Vulf Dorn u svom debitantskom romanu Okidač otvara nam vrata psihijatrijske bolnice u blizini Švapske visoravni.

Uronite u napeti psihološki triler koji će vas nemilosrdno uvlačiti u najdublje ponore ljudske psihe!

Dok budete okretali stranice ovog romana, nećete biti sigurni šta se zaista dešava. Mislićete da ste na pravom putu, a samo nekoliko stranica kasnije suočićete se sa novim zagonetkama. Sumnjaćete u svakoga.

Posao u psihijatrijskoj bolnici nije nimalo lak. Svakog dana, doktorka Elen Rot susreće se sa odbačenim ljudima, sa neopisivom patnjom, sa najdubljom tamom uma. Međutim, za ovaj slučaj nije bila spremna. Soba broj 7 prepuna je užasa: pacijentkinja sklupčana pred njom pretučena je, zlostavljana. Zatvorena u sebe, mrmlja besmislene reči. Kaže da je traži Crni čovek. Njen glas je jeziv, glas male devojčice u telu žene: šapuće joj da će sada uzeti i Elen, jer niko ne može da pobegne od njega.

Kada zagonetna pacijentkinja sutradan nestane bez traga, počinje košmar za Elen, očajnička borba u kojoj više nikome ne može da veruje. Ulazi sve dublje u lavirint straha, nasilja i paranoje, iz kojeg više ne zna kako da izađe.

Elen je sigurna da ništa nije umislila, uprkos košmarima i događajima koje ne može da objasni. Crni čovek je prati i posmatra. Nesrećna doktorka skoro da gubi razum. Pokušaji da otkrije tajnu kidnapera i njegovog taoca više puta dovešće njen život u opasnost.

„Dorn zna kako da odvede čitaoce u ponore ljudske duše.“ – Sebastijan Ficek, autor bestselera Terapija i Igra žmurke

„Kao da je Dejvid Linč ekranizovao roman Stivena Kinga. Odlično!“ – Tomas Timejer, nemački pisac i ilustrator

Romani Vulfa Dorna postali su međunarodni bestseleri i osvojili su brojne nagrade, uključujući francusku nagradu Polar za najbolji međunarodni roman. Napeta priča o doktorki Elen Rot prevedena je na brojne jezike i prodata je u više od milion primeraka širom sveta.

Autor je dvadeset godina radio u psihijatrijskoj bolnici pre nego što se potpuno posvetio pisanju. Svoje znanje i iskustvo je odlično iskoristio i pretočio u uzbudljiv psihološki triler.

Okidač, roman zbog kog će vam se jeza spuštati niz kičmu, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.