Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Specijalna Vulkan akcija: Platiš 2, čitaš 3 knjige

27.
2.
2023.

Od 27. februara do 9. marta na sajtu vulkani.rs

Vulkan izdavaštvo pripremilo je specijalnu onlajn-akciju za svoje čitaoce. Izaberite tri knjige sa spiska odabranih naslova i najjeftiniju platite samo jedan dinar! Na sajtu vulkani.rs potražite naslove koji će zaintrigirati ljubitelje različitih književnih žanrovanajlepše ljubavne priče, uzbudljive drame, istorijske romanse, napete trilere i najčitanije priručnike iz oblasti popularne psihologije. Dostava knjiga koje poručite do 9. marta sa spiska akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Kompletan spisak naslova potražite putem linka.

Evo i naše preporuke!

Posmatrač iz senke je roman za sve ljubitelje trilera i misterije, spremne da na mračnoj stazi budu upleteni u mrežu adrenalina i strepnje za sudbinu likova. U priči sa opskurnim zapletom, drugom delu trilogije o najboljem profajleru italijanske policije, Barbara Baraldi svojoj protagonistkinji ne daje predaha – ponovo je uvlači u jeziv zločin. Leš sa zašivenim ustima i istetoviranim grudima je prvi u nizu tragičnih događaja. Ubica je uvek korak ispred. U centru je uvek ona, Aurora Skalvijati i njen zlokobni alter ego koji joj govori da neće uspeti, da hrani njenu paranoju i najgore košmare.

Bestseler Njujork tajmsa Nemilosrdne je nastavak epske sage o mladoj junakinji u borbi protiv sveta koji želi da je ukroti. Roman Namine Forne će vas povesti u svet ispunjen magijom u kom su žene moćne, a opasnost stvarna. Ovo je priča o izdaji, poverenju i istrajnosti. Brutalnost, kažnjavanje, patnja i mučenje čekaju svakoga ko se usudi da pređe granicu onoga što se u Oteri smatra prihvatljivim. Prošlo je šest meseci otkako je Deka oslobodila boginje drevnog Oteranskog carstva i otkrila ko je ona zapravo. Ali carstvu preti rat, a prava bitka je tek počela.

Ponoć u Njujorku je nezaboravan ljubavni roman prepun neizvesnosti, oslikan na veličanstvenom platnu umetničkog sveta Njujorka. Mark Miler je napisao romantičnu i napetu priču o životu, ljubavi, pohlepi, kajanju. U svom debitantskom romanu, čiji će poslednji redovi dugo odjekivati u vama, autor je savršeno prepleo prelepu romansu i akciju dostojnu trilera. Ovo je priča o dvoje mladih koji nisu svesni koliko su njihovi životi oduvek povezani: njihova ljubav je neizbežna, ali i osuđena na propast.

Istorijski roman Pet sestara, u kom fikcija i stvarnost ispisuju stranice pune emocija, povešće vas na neverovatno putovanje u veličanstveni svet mode, na kojem ćete osetiti luksuzne tkanine pod prstima i diviti se jedinstvenom glamuru dok šetate impozantnim ulicama Rima. Navešće vas da pre svega razmišljate o liku žene, dok pred vašim očima oživljava Večni grad s početka prošlog veka. Čincija Đorđo napisala je nezaboravnu priču o snažnim, hrabrim i odlučnim ženama, koje su, ne odustajući od ostvarenja svojih snova, uprkos vremenu u kom su živele, ostavile trag u istoriji.

U knjizi Šta sve novac ne može da kupi? Majkl Dž. Sandel se bavi jednim od najvećih etičkih pitanja našeg vremena: šta to nije u redu sa svetom u kome je sve na prodaju? Poznati politički filozof nastoji da pokaže na koji način možemo da sprečimo dopiranje tržišnih vrednosti u sfere života gde im nije mesto. Ono što je dobro u životu pokvari se ili degradira ako se pretvori u robu. Zato, da bismo odlučili gde je tržištu mesto, moramo odlučiti kako da vrednujemo zdravlje, obrazovanje, porodični život, prirodu, umetnost, građanske dužnosti.

 

NAPOMENE:

* Akcija se odnosi na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska kako biste kupovinom dve knjige ostvarili pravo da treću dobijete za jedan dinar.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.