Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

„Akademija jednoroga: Olivija i Pahulja“ uskoro u Vulkančiću

23.
2.
2023.

Čarobna knjiga za najmlađe čitaoce

Olivija i Pahulja, nova knjiga iz fantastičnog serijala Akademija jednoroga, oduševiće sve zaljubljenike u jednoroge i one koji veruju u magična prijateljstva. Upustite se u neobične avanture sa nezaboravnim junacima, upoznajte čarobne jednoroge i njihove prijatelje i uživajte u duhovitim obrtima i divnim ilustracijama!

Zamislite školu u kojoj upoznajete svog jednoroga i zajedno s njim se upuštate u neverovatne avanture! To se dešava devojkama u Akademiji jednoroga, gde su čuda moguća.

Olivija obožava da provodi vreme na Akademiji jednoroga, i nada se da će njen divni jednorog Pahulja pronaći svoju magiju pre nego što nastupi matura.

Svi su okupirani ukrašavanjem Akademije jednoroga povodom maturske večeri. Međutim, izgleda da neko namerava da upropasti zabavu. Sada je na Oliviji i Pahulji da se povežu i spasu dan – ali i čitavu školu.

Čarobna knjiga za najmlađe čitaoce Akademija jednoroga: Olivija i Pahulja uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. Preporučujemo da pročitate i druge priče iz ovog serijala: Izabel i Oblačak, Sofija i Duga, Skarlet i Plamena, Ava i Zvezdana, Lejla i Plesač. Posetite sajt vulkancic.rs!