Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

„Moj greh“ pobednik glasanja LJUBAV UZ #VULKAN KNJIGE

14.
2.
2023.

Vaš favorit na popustu od 50%!

Učesnici glasanja na Instagram profilu Vulkan izdavaštva LJUBAV UZ #VULKAN_KNJIGE izabrali su najbolju knjigu o ljubavi Vulkan izdavaštva. Svetski izdavački fenomen Moj greh, fascinantna priča o ljubavi, izdaji i tajnama, brojem glasova nadmašio je romane koji su se, takođe zahvaljujući glasovima čitalaca, našli u drugom krugu glasanja.

Uzbudljivi roman španske spisateljice Mersedes Ron Moj greh, koji je osvojio milione čitalaca širom sveta, ali i najviše vaših glasova, danas, 14. februara, biće na popustu od 50% na sajtu vulkani.rs!

Prvi deo čarobne romantične sage donosi priču o hrabroj junakinji i arogantnom junaku, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce.

Noa je ponosna i nezavisna sedamnaestogodišnja devojka, sa mnogo tajni. Život joj se promenio nakon što se njena majka preudala, pa je bila prinuđena da se preseli iz Kanade u Los Anđeles. Nova kuća, nova škola, novi prijatelji i novi polubrat koji će joj zagorčati život. Nikolas, problematičan mladić, milioner koji se bavi sumnjivim poslovima, oličenje je svega onoga od čega je Noa čitavog života bežala: buntovnik, ekstremista, voli auto-trke, kockanje i tuče.

Ali Nikolas, visok, plavih očiju, kose crne kao noćno nebo, može čitav svet da okrene naglavačke. Opasnost. Ovo je bilo prvo što joj je palo na pamet kad ga je upoznala. Uprkos ponoru, oboje počinju da osećaju neodoljivu privlačnost, koja će se pretvoriti u čistu vatru i neobuzdanu strast.

Posetite sajt vulkani.rs i potražite najlepše ljubavne romane koji će u vama izazvati buru emocija!