Pretraži sajt

Najlepša Vulkan akcija u objektima Moj Kiosk

13.
2.
2023.

Najlepša Vulkan akcija

Predstoji nam Dan zaljubljenih, kao i Dan žena, a ima li šta lepše od knjige za poklon? Složićemo se da nema. Vulkan izdavaštvo želi da svim čitaocima omogući dodatni popust na najlepša i najtoplija izdanja, koja će obradovati vašu voljenu osobu.

Od 13. februara do 15. marta, odnosno do isteka zaliha, u svim objektima Moj kiosk pronaći ćete sjajne naslove po super cenama. Ukoliko se odlučite za jednu knjigu, platićete je 399 dinara, dok ćete kupovinom dva naslova ostvariti popust od 40%.

Preporučujemo vam neke od naslova koji će predstojeće praznike učiniti posebnim.

Intimno, snažno, inteligentno debitantsko ostvarenje irske spisateljice Niše Dolan Uzbudljiva vremena oduševiće vas svojim idejama, nasmejati vas i probuditi uspavanu nadu. Ljubav, ironija, traganje za sopstvenim mestom u svetu, strah od otvaranja, samo su neki od elemenata koji ovu knjigu čine izvanrednom.

Kada reši da se iz Irske preseli u Hongkong, Ava nema nikakav plan. Naći će se zarobljena u situaciji kakvoj se baš i nije nadala: ima slabo plaćen posao koji ne podnosi i skup najam sobe u skromnom stanu koji deli sa potpunim strancima. Počinje da izlazi sa Džulijanom, mladim bankarom iz Engleske. Kada je Džulijan pozove da se useli u njegov luksuzni stan, ona prihvata, ne zato što među njima postoje prava veza ili prava osećanja, nego zbog toga što i jednom i drugom tako odgovara, i zbog povremenog seksa. Sve to traje nekoliko meseci, dok Ava ne upozna Idit, uspešnu poslovnu devojku koja je, kao i Džulijan, fascinirana Avom.

Za romantične duše i sve one koji veruju u pravu ljubav i drugu šansu preporučujemo knjigu Sledeće godine u ovo vreme autorke bestselera Pazi šta želiš i Moj gospodin savršeni Aleksandre Poter.

San o srećnom kraju iz bajke Nel Stivens raspršio se u hiljadu komadića: knjižara koju je vodila sa svojim verenikom u Kaliforniji je propala, verenik je bivši, ona je singl, bez dece, švorc, totalni promašaj. Nema veze! Zameniće sunčanu Kaliforniju oblačnim Londonom, a u isto ovo vreme sledeće godine, kolo sreće će se okrenuti, obećala je sebi. Ali mnogo toga se u međuvremenu promenilo. Sve u svemu, oseća se kao veliki gubitnik. Još gore, gubitnik u ranim četrdesetim. Međutim, neobičan novi posao donosi joj i neočekivano prijateljstvo sa harizmatičnom udovicom Kriket, koja se bori sa sopstvenim problemima. Uz njenu pomoć, Nel će najzad uspeti da zaleči slomljeno srce i da skupi hrabrost da ponovo krene u potragu za srećom.

Roman Dženifer Doneli Neustrašivo srce, snažan poput poezije, povešće vas u uzbudljivu i romantičnu avanturu.

Jednom davno živela jedna prelepa devojka. Usne joj behu boje zrelih trešanja, koža meka i bela kao sneg, kosa crna kao gar. Ušla je u Mračnu šumu, a pored nje je jahao kraljičin lovac. Kada su stali da se odmore, lovac je izvukao bodež iz korica i uzeo joj srce. Nije se iznenadila. Otrovni glasovi govorili su da je previše dobra i naivna da vlada, a ona je poverovala u to. Ipak, uz pomoć sedam tajanstvenih stranaca, ona uspeva da preživi. Da li će pronaći svoje ukradeno srce pre nego što bude prekasno?

Bajka o Snežani i sedam patuljaka pretvorena je u parabolu o strahu i ljubavi, koja će bez sumnje promeniti način na koji razmišljate o snazi, moći i pravom značenju reči „srećno do kraja života“. Roman poručuje da ljubaznost nikada nije slabost i da ljubav zaista sve pobeđuje.

Ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva potražite u objektima Moj kiosk po sniženim cenama.