Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

„Devojka A“ Abigejl Din – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

13.
2.
2023.

Vulkan izdavaštvo za knjigu nedelje proglasilo je psihološki triler Abigejl Din Devojka A, koji je odmah po objavljivanju postao bestseler i dospeo na vrh lista najčitanijih knjiga Njujork tajmsa i Sandej tajmsa. Ovo je jedna od onih knjiga koja će, na samom kraju, šokirati svoje čitaoce.

Leks Grejsi ne želi da razmišlja o svojoj porodici. Ne želi da razmišlja o odrastanju u Kući užasa svojih roditelja. I ne želi da razmišlja o sebi kao o Devojci A: onoj koja je pobegla. Kada izgubi majku i nasledi porodični dom, pod njenim se nogama ponovo otvara ponor prošlosti. Sa svojom sestrom Ivi namerava da Kuću užasa pretvori u nešto dobro. Ali prvo mora da se suoči sa braćom i sestrama – i nezamislivim detinjstvom koje su imali.

Roman Devojka A objavljen je u više od 30 zemalja, a uskoro će doživeti i ekranizaciju, pod rediteljskom palicom Johana Renka.

Devojka A je eksplozivan, majstorski napisan triler“, navodi Gardijan, a spisateljica Pola Hokins je imala samo jednu reč: „Fantastično!“

Briljantno napisan, eksplozivan triler neočekivanih obrta fascinirao je istinske ljubitelje žanra. Ne gubite vreme, poručite knjigu Devojka A putem sajta vulkani.rs već danas.