Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Nova avantura Džeronima Stiltona „Misteriozni smrad“ uskoro u prodaji

10.
2.
2023.

Do sada neviđena knjiga o najvoljenijem mišu na svetu

Mališani, stigla je najnovija avantura čuvenog miša Džeronima Stiltona – uzbudljivi grafički roman pun zabavnih ilustracija i duhovitih obrta Misteriozni smrad. Ovakvu knjigu Džeronima Stiltona još niste videli!

Džeronimo i njegov drug, detektiv Njuškalo Cijuk, silaze u mišogradsku kanalizaciju, u nameri da razreše misteriju čudnovatog supersmrada. Hoće li uspeti da oslobode grad i Mišograđane tog užasnog vonja?

Knjiga koja će vas zabaviti i oduševiti: čeka vas mišotastična avantura i potpuno inovativne ilustracije nastale u saradnji sa Tomom Anglbergerom. Jeste li spremni? Začepite nos i... uhvatite mačku za rep!

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz novih naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku! Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u više od 182 miliona primeraka širom sveta!

Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Grafički roman Misteriozni smrad, za decu uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.