Pretraži sajt

Nova avantura Džeronima Stiltona „Neobičan slučaj sa kradljivcem smeća“ uskoro u prodaji

27.
1.
2023.

Zabavi nema kraja

Mališani i roditelji će beskrajno uživati u novoj knjizi Džeronima Stiltona! Ludo se zabavite u avanturi Neobičan slučaj sa kradljivcem smeća, koja će vas nasmejati do suza. Kucnuo je čas da se započne istraga!

Njuškalo, drug najvoljenijeg miša na svetu Džeronima Stiltona, zakazao je sastanak u Mišogradskom eksperimentalnom centru za reciklažu zbog krađe smeća. Došlo je vreme za istragu!

Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u više od 182 miliona primeraka širom sveta! Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Elizabeta Dami je italijanska spisateljica i autorka serijala o Džeronimu Stiltonu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Počela je da piše sa 19 godina, a serijal o Stiltonu piše više od 20 godina.

Nova avantura Džeronima Stiltona Neobičan slučaj sa kradljivcem smeća, za decu uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupna na vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.