Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler Lujze Hej „Važni trenuci našeg života“ uskoro u prodaji

27.
1.
2023.

Očaravajuće i jedinstveno

Obožavaoci Lujze Hej, slavne autorke brojnih bestselera, uživaće u još jednoj njenoj knjizi Važni trenuci našeg života, u kojoj je sabrala određena istinita iskustva odabrana iz književnih dela nekih od najčuvenijih pisaca i učitelja u oblasti samopomoći, preobražaja, društvene svesti i duhovnosti.

U njihovim pričama izneta su raznovrsna razmišljanja, između ostalog, o metafizičkim čudima, odlučujućim životnim prekretnicama, kao i o brojnim sećanjima, koja su često duhovita i prijatna, ali katkad i srceparajuća.

Sve priče navedene u ovoj knjizi navešće vas na to da se začudite i zapitate da li je njihov sadržaj uopšte moguć, međutim, sve se one naposletku pretvaraju u izuzetno dirljive i poetične lične iskaze. Stoga ćete se, dok budete čitali ovu očaravajuću i jedinstvenu antologiju, istovremeno i smejati i plakati.

Povrh svega, ove priče imaju još jednu veoma važnu ulogu – da vas podsete na to da istina ne samo da nije čudnija od fikcije, već je sasvim sigurno i zanimljivija od nje.

Bestseleri Lujze Hej prodati su u više od pedeset miliona primeraka širom sveta. Više od trideset godina pomagala je ljudima po celom svetu da otkriju i primene pun potencijal svojih stvaralačkih moći za lični razvoj i samoisceljenje. Bila je osnivač i vlasnik izdavačke kuće Hej haus, koja objavljuje knjige, diskove sa audio i video zapisima i ostale proizvode koji doprinose isceljenju ljudi.

Knjiga Važni trenuci našeg života uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.