Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Tea sisterke: Potera na ledu“ uskoro u prodaji

13.
1.
2023.

Tajanstveni nestanak u zemlji vatre i leda

Tea Stilton, specijalni dopisnik Mišjih novosti, objavila je još jednu senzacionalnu priču iz života Tea sisterki. Spremite se za putovanje na Island i nezaboravnu Poteru na ledu!

Da li volite pustolovine i misterije? Ako je vaš odgovor potvrdan, pridružite se Tea sisterkama: sa njima ćete istraživati nove i fascinantne zemlje. Osim što ćete otkriti da pet devojaka obožava da putuje, saznaćete da one još više vole da pomažu prijateljima u nevolji, istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke! Zajedno ćete doživeti avanture koje oduzimaju dah!

Kolet, Niki, Pamela, Paulina i Violeta obožavaju putovanja i zato ushićeno pakuju debele džempere i vunene kape i rukavice jer ih čeka proleće na Islandu.

Tea sisterke su veoma uzbuđene jer im se ukazala prilika da upoznaju čuvenog pisca kriminalističkih romana Vigmara Odsona, koji je upravo objavio novo remek-delo.

Ali njihov omiljeni pisac je iznenada nestao, a tragovi ukazuju da bi mogao biti u opasnosti.

Pridružite se Tea sisterkama u potrazi za čuvenim autorom Misterije na glečerima i Tragova na vulkanu širom prelepog Islanda, dok rekonstruišu radnju njegovog romana.

Da li će Tea sisterke spasti Odsona pre nego što bude prekasno?

Avantura prepuna misterije Tea sisterke: Potera na ledu uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.