Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Čudesna noć sa vilenjacima“ Džeronima Stiltona uskoro u prodaji

24.
11.
2022.

Magično putovanje sa omiljenim junakom

Frki i Frka, dva preslatka vilenjaka, povešće vas na fantastično putovanje do Severnog pola u novoj avanturi najpoznatijeg miša na svetu Džeronima Stiltona! Pripremite se za prazničnu čaroliju uz novu knjigu iz edicije Priče pune smehaČudesna noć sa vilenjacima. Saznajte kako se završio Stiltonov novi poduhvat!

Palo je veče, a Stilton je i dalje na poslu sa sestrom Teom i rođakom Trapolom. Malo magije u redakciju doneli su im Frki i Frka, dva slatka vilenjaka koja će ih povesti na mišotastično putovanje do Severnog pola. Upustite se u još jednu nezaboravnu avanturu s omiljenim junakom!

Džeronimo je miš briljantnog uma. Beskrajno je radoznao i snalažljiv, ali nije avanturista. Ipak, dogodovštine koje mu se dešavaju oduzimaju dah. Kada je potrebno, on je vođa i heroj, njegovo enciklopedijsko znanje je uvek dobrodošlo. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima.

Uz knjige o avanturama čuvenog Džeronima, najmlađi čitaoci će uz omiljene junake i nezaboravne dogodovštine otkrivati svet oko sebe i steći nova znanja.

Čudesna noć sa vilenjacima za decu uzrasta od sedam do devet godina uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.