Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Novi istorijski triler Stiva Berija „Kajzerova mreža“ u prodaji

10.
11.
2022.

Nad svetom se nadvija senka novog rajha...

Uvek impresivan, američki pisac Stiv Beri napisao je još jedan neverovatno brz i nepredvidiv istorijski triler. Iskusni Beri nadmašio je čak i sebe radeći na svom najambicioznijem romanu do sada, koji je, naravno, dospeo na listu bestselera.

Od tajanstvene Jezerske oblasti u Čileu, preko opasnih poljana Južne Afrike, i najzad do tajnih trezora u Švajcarskoj, bivši agent Ministarstva pravde Koton Malon otkriva istinu o sudbinama Hitlera, Eve Braun i Martina Bormana. Ta otkrića ne samo da mogu da transformišu Evropu već i konačno razotkriju tajnu poznatu kao Kajzerova mreža.

Na videlo izlazi tajni dosije sovjetskog špijuna iz vremena Drugog svetskog rata koji sadrži informaciju koja ne samo da može iznova da ispiše istoriju – nego i da utiče na predstojeće izbore u Nemačkoj i zauvek izmeni politički pejzaž Evrope.

Dvoje kandidata nadmeću se za mesto kancelara Nemačke. Jedan je patriota koji je služio zemlji prethodnih šesnaest godina, a drugi je uzurpator koji podstiče plamen nacionalističke mržnje. Oboje čuvaju svoje tajne, ali samo jedno zna istinu o onom drugom.

Sve se vrti oko događaja jednog kobnog dana – 30. aprila 1945, i onog što se dešavalo duboko ispod Berlina u Firerbunkeru. Da li su Adolf Hitler i Eva Braun umrli tamo? Da li je Martin Borman, Hitlerov bliski saradnik i poverenik, uspeo da pobegne? I što je još važnije, gde je na milijarde vredno nacističko blago nestalo u poslednjim danima Drugog svetskog rata?

„Zadivljujući roman majstora vrhunskih zapleta i neočekivanih obrta.“ – Midwest Book Review

Kajzerova mreža je jedan od Berijevih najuzbudljivijih romana.“ – Bookreporter

Trileri Stiva Berija su poznati po akciji visokog intenziteta, neizvesnosti, intrigantnim likovima i egzotičnim mestima. Kajzerova mreža nije izuzetak. Knjigu potražite na sajtu vulkani.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.