Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Vulkan akcija koja se ne propušta: 3 knjige za 999 dinara

1.
11.
2022.

Počela je sjajna akcija na sajtu Vulkan izdavaštva! Ukoliko se odlučite za tri knjige sa spiska odabranih naslova, platićete ih samo 999 dinara! Klikom na link pronaći ćete spisak knjiga obuhvaćenih akcijom. Vulkan izdavaštvo izdvojilo je izdanja svih žanrova, zato iskoristite ovu jedinstvenu ponudu.

Evo i naše preporuke!
 
Drugi svetski rat jedan je od najstrašnijih i najsurovijih događaja u istoriji čovečanstva. Sve vreme dok su se na ratištu rasplamsavale borbe, paralelno se vodio rat za pribavljanje svetih relikvija i remek-dela svetske umetnosti. Od Berlina do Londona, od misterioznog Krita do Musolinijeve Venecije – ko će pobediti u okultnom ratu između dobra i zla, svetlosti i tame? Saznajte na stranicama francuskog i svetskog bestselera
Carstvo gneva Erika Đakometija i Žaka Ravena! 

Šokantan psihološki triler Aleksa Majklidisa Tihi pacijent hipnotisaće vas već na prvim stranicama. Naizgled savršen život čuvene slikarke Ališe promeniće se u jednom trenutku, kada bez reči i, naizgled bez razloga, ubije svog supruga. Te kobne noći, nakon što je ispalila pet hitaca, nije rekla ni reč. Čak je odbijala da prizna ili porekne krivicu. Misteriju njene tišine pokušaće da otkrije mladi ambiciozni psihijatar Teo. Vođen opsesijom, preći će sopstvene granice bez razmišljanja da li je uopšte spreman da čuje istinu. 

Ako uživate u intrigantnim ljubavnim pričama Eloize Džejms, Vojvoda je samo njen je prava poslastica za vas. Ozloglašeni vojvoda od Vilijersa mora da se oženi brzo, i to ženom plemenitog porekla. Kada bude branio čast žene koju voli, Vilijers će shvatiti da najveća opasnost ne leži u dvoboju, već u njegovom krevetu i srcu. Priča o ljubavi i strasti koje mogu da se osete, raskošna epoha i živopisni likovi učiniće ovaj roman jednom od vaših omiljenih knjiga.

Verujete li da sa detetom možete napraviti dogovor bez svađe? Knjiga Kako da pričate da bi vas deca slušala – slušajte da bi vam deca pričala pomoći će vam da odagnate strah, bes i svaku drugu negativnu emociju kod vašeg deteta i izbegnete porodične rasprave. Podučavajte umesto da kritikujete, izaberite delotvorne načine kažnjavanja, pokažite deci posledice određenog ponašanja! Knjiga sa duhovitim ilustracijama Adele Fejber i Elejn Mazliš predočiće vam nove vaspitne modele komunikacije. 

Ljubiteljima istorijskih priča preporučujemo roman o životu Mehmed-paše Sokolovića Poslednja vezirova noć Konstantina Petrovića. Na stranicama ove knjige pronaći ćete dosad nenaslikani portret velikog vezira, jer se ovoga puta klupko života odmotava od poslednje vezirove noći. Kako izgleda kraj kad ga onaj kome je dodeljen ni ne sluti? Čemu je stremio, čemu se nadao i o čemu je snevao neustrašivi Mehmed-paša? 

Ne propustite novu onlajn-akciju Vulkan izdavaštva!


NAPOMENE:

* Akcija traje od 1. do 10. novembra i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.
** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da poručite tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.
*** Dostava na teritoriji je besplatna za porudžbine iznad 2000 dinara.