Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Priče o Trojanskom ratu iz prve ruke: „Ja, Odisej, i ekipa iz Troje“ u prodaji

31.
10.
2022.

Uživo iz antičke Grčke

Još jedan naslov Franka Švigera vodi nas u svet drevnih legendi. Ova knjiga razlikuje se od svega sa čime ste se dosad susreli – pregršt humora i vedrine koji isijavaju iz svake stranice učiniće da poznate priče doživite kao potpuno nove. Čitajte o svetu stare Grčke i nasmejaćete se do suza! Uzbudljivija od Ilijade, Ja, Odisej, i ekipa iz Troje oživljava grčke mitove za najmlađe čitaoce.

Heroji Trojanskog rata redovno se sastaju kraj reke Stiks. Bivši neprijatelji mirno sede zajedno i pričaju stare priče. Ko nam bolje od njih može ispričati o svađi boginja i zlatnoj jabuci razdora, gnevu snažnog Ahila, opsadi slavnog grada Troje, ogromnom drvenom konju i neverovatnim avanturama lukavog Odiseja?

Konačno saznajte odgovore na ova uzbudljiva pitanja!

Kako je došlo do opsade Troje? Ko se sukobio u Trojanskom ratu? Da li je trojanski konj zaista postojao i kako je izgledao? Kuda je vodila Odisejeva odiseja? A kako je pobegao od zavodljivih sirena? Ko je bio Homer?

Ljuti sveštenik Laokon, neodoljiva nimfa Kalipsa, boginja mora Tetida, proročica Kasandra i čarobnica Kirka govore grčke mitove na svoj način.

Dvanaestoro heroja predstavlja događaje iz svoje perspektive, a vi možete da izaberete kojom ćete pričom početi. Knjigu Ja, Odisej, i ekipa iz Troje potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.