Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Vulkanov sajam knjiga – sajam pre Sajma

4.
10.
2022.

 

 

Pripremite spisak – erupcija najboljih knjiga počinje!

 

Treću godinu zaredom, Vulkan izdavaštvo pre Sajma knjiga organizuje jedinstvenu manifestaciju na kojoj će predstaviti najnovija izdanja za sve uzraste. I ovoga puta očekuju vas fantastični popusti!

Na čak 31 lokaciji širom Srbije od 14. do 22. oktobra održaće se Vulkanov sajam knjigaLjubitelji pisane reči moći će da kupe Vulkanova izdanja po sniženim cenama u svim knjižarama Vulkan, kao i putem dva sajta. Iskoristite sjajnu pogodnost i odlučite se za onlajn-kupovinu, jer će svi popusti i akcije važiti i na sajtovima Vulkan izdavaštva i knjižara Vulkan – vulkani.rs i knjizare-vulkan.rs.

Svetski bestseleri, hitovi domaće književne scene, kao i najlepše knjige za decu biće dostupni po specijalnim sajamskim cenama. Dočekajte spremni erupciju knjiga koje će ugrejati vašu jesen!

Pripremite spisak i učestvujte u velikoj književnoj manifestaciji – Vulkanovom sajmu knjiga!

 

Na ovom Vulkanovom sajmu biće predstavljena mnogobrojna hit ostvarenja, među kojima je bestseler „Gorka dunja“ autorke Liz Veb. U pitanju je uzbudljiv debitantski roman, nezaboravna priča o porodičnim tajnama, drama puna neizvesnosti.
 
Novitet koji donosi Vulkanov sajam knjiga je i senzacionalan psihološki triler „
Kći močvare“ Karen Dion - savršena kombinacija napetosti i sjajne karakterizacije likova, uzbudljiva i gorka priča o granicama roditeljske ljubavi i bekstvu od prošlosti. Ljubitelje skandinavskih trilera oduševiće prvi deo kriminalističkog serijala Kamile Lekberg i Henrika Feksevsa „Mentalista“ jer će ih odvesti u centar Stokholma, gde je pronađena žrtva zarobljena u mađioničarskom sanduku.
 
Od nigerijske spisateljice, Abi Dare, stiže nezaboravna priča o devojci koja čezne da se obrazuje kako bi, uprkos naizgled nesavladivim preprekama, ostvarila svoje snove – „
Devojka koja je dobila glas“. Od Valeri Peren dolazi roman „Sveža voda za cveće“, knjiga prepuna emocija čije stranice spajaju povest o nemogućoj ljubavi, tragediji i beskrajnoj moći iskupljenja. Ovaj roman dirljiva je i intimna priča o ženi koja uprkos teškom životu nepokolebljivo veruje u sreću.
 
Ne propustite erupciju najboljih knjiga i fantastičnih popusta! Napravite spisak naslova na vreme jer sa Vulkanovim sajmom knjiga dolazi i „
Pristanak“ Vanese Springore - fenomenalna autobiografska priča koja ohrabruje iako govori o nemilosrdnoj psihičkoj manipulaciji i zastrašujućoj dvosmislenosti pristanka sa kojom se žrtva puna ljubavi suočava u pokušaju da se otrgne od starijeg muškarca.
 
Za ljubitelje knjiga zahvaljujući kojima se „učimo životu“, iznenađenje ovog Vulkanovog sajma knjiga je „
Dalje putem kojim se ređe ide“,  nastavak bestselera „Put kojim se ređe ide“ svetski poznatog psihijatra Morgana Skota Peka, knjiga koje nam rasvetljava život kao neprestano putovanje ka duhovnom sazrevanju. Istovremeno, prodajni model Dejvida Karnegija u knjizi „Prodaj! Kako uspešno prodavati“ otkriva tajne kako da steknemo poverenje i poštovanje kupaca i veštine koje su vam potrebne u svakoj fazi prodaje.
 
Posebno iznenađenje za one koji s nestrpljenjem iščekuju Vulkanov sajam knjiga je roman „Rudnik“ Miodraga Majića, autora bestselera „
Deca zla“ i „Ostrvo pelikana“.
 
Kao i obično, na ovom Vulkanovom sajmu knjiga, Vulkančić će predstaviti brojna zabavna i edukativna izdanja za najmlađe, među kojima su: „
Šerlokove avanture Džeronima Stiltona, „Dogmen i Ketkid“ Dejva Pilkija, kao i slikovnice „Stepenice znanja (Planete Dinosauri)“ i „Idemo na put (Autobus Farma)“.
 
Ali to nije sve! Svima koji kupovinu obave putem sajta
vulkani.rs knjige će biti isporučene na kućnu adresu besplatno.