Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Šmekeri i šmizle“ Andreje Paunovića uskoro u prodaji

29.
9.
2022.

Zabavna i poučna zbirka stihova

Pesme su jedan od najlepših poklona koje možete darovati detetu. One nas mogu nasmejati, inspirisati, podstaći na razmišljanje. Uče nas empatiji i toleranciji: uče nas životu. Šmekeri i šmizle u izdanju Vulkančića je zbirka upravo takvih pesama – duhovitih i nežnih, poučnih i zabavnih.

Sve tajne o odrastanju pronaći ćete u knjizi našeg stihotvorca Andreje Paunovića. Upustite se u avanturu poigravanja rečima koje otvaraju male i velike teme!

Knjiga sadrži osamnaest raskošno ilustrovanih pesama o odrastanju i pitanjima koja more mališane, a koje odišu dečjom vedrinom, toplim opisima i duhovitim dosetkama. Tu su i pesme o životinjama, koje su prožete poučnim porukama. Uz mnoge pesme pronaći ćete QR kod, koji vodi do animiranog videa, uz koji će se mališani zabaviti.

Autor predivnih ilustracija za knjigu Šmekeri i šmizle je Vladislav Filipović, ovogodišnji dobitnik Zlatnog Pjera, prestižne nagrade za najbolju novinsku karikaturu.

Andreja Paunović rođen je 1962. godine. Autor je literarnih ostvarenja kao što su Pola veka jednog čoveka, Baš mi stoje misli moje: aforizmi, ’nakoizmi i ostali mozgoizmi i Žuljanje mozga: aforizmi, ’nakoizmi i ostali mozgoizmi.

Zbirka pesama Šmekeri i šmizle, koja će očarati mališane svojom toplinom i jednostavnošću, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.