Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Dečji ilustrovani roman „Marv i megarobot“ u prodaji

23.
9.
2022.

Za zaljubljenike u priče o herojima

Superodelo je satkano od dve stvari: dobrote i mašte. Srećom, Marvin ima i jedno i drugo. Upoznajte novog superheroja u gradu! Marv i megarobot, roman o dečaku koji ostvaruje svoj san i postaje superheroj, dostupan je na sajtu vulkancic.rs.
 
Marvin je običan dečak koji voli da provodi vreme sa svojim dedom, čita stripove i pravi naučne eksperimente. Bliži se završetak osnovne škole i on je veoma uzbuđen što radi na projektu za školski sajam nauke sa svojim najboljim prijateljem Džoom. Ali sve se menja kada otkrije misteriozno odelo superheroja skriveno na tavanu.
 
Prošlo je dosta vremena otkad je svetu poslednji put bio potreban heroj, ali kada se pojavi opasni megarobot, Marvinov deda će svom unuku predati superodelo i robota po imenu Piksel. Da li će Marvin biti dovoljno hrabar da upotrebi svoju moć u odelu superheroja – da postane veliki i čudesni superheroj Marv?
 
Kako bi zaštitio svoje prijatelje, Marvin mora da nauči da veruje u sebe i svoje moći. Samo tako će postati Marv – neverovatni i nezaustavljivi superheroj.
 
Roman Marv i megarobot potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.