Pretraži sajt
%
×
KUPIŠ 2, ČITAŠ 3 KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler br. 1 „Opasna veza“ u prodaji

21.09.2022.

Putovanje kroz prošlost koje podiže adrenalin

Tajne... svi ih imamo. Ali kada četiri osobe imaju istu tajnu, da li će ona ostati tajna? Najnoviji roman Sandre Braun Opasna veza bavi se ovim fenomenom. Iznenađujuće, jedna tajna je izdržala test vremena, a Braunova otkriva sve detalje sa zadivljujućom neizvesnošću koju očekuju njeni obožavaoci širom sveta.

Istina uvek izroni na površinu, a neki ljudi su spremni da ubiju kako bi otkrili šta se zaista dogodilo. Usred noći, četiri muškarca izvode pljačku koja će im doneti pola miliona dolara. U zoru se, međutim, sve raspada. Jedan od njih je u bolnici. Drugi je u zatvoru. Treći je mrtav. A poslednji, četvrti, nestaje.

Dvadeset godina kasnije, Arden Maksvel, ćerka čoveka koji je nestao bez traga, umorna je od života u senci prošlosti i sećanja na oca za kojeg svi veruju da je kukavički pobegao sa novcem. Kada nakon brojnih ličnih neuspeha odluči da se vrati na porodično imanje pored tajanstvenog jezera, nije joj na kraj pameti da očevi saučesnici, ratni heroj i korumpirani okružni tužilac, pažljivo motre svaki njen korak.

Ardenin otac je bio gradski pijanac koji je nestao iste noći kada je lokalno preduzeće opljačkano, a jedan zaposleni umro pod misterioznim okolnostima. Arden je u to vreme bila dete, ali progonjena posledicama te noći i potrebom da razume šta se dogodilo njenom ocu, ona se vraća u mali grad iz detinjstva, gde upoznaje Ledža, tihog, časnog momka.

Ledž Bernet, buntovni tinejdžer u vreme pljačke, izbegao je zatvorsku kaznu tako što se prijavio u vojsku. Sada se vratio u grad da brine o svom bolesnom ocu... i da drži na oku korumpiranog okružnog tužioca, za koga sumnja da je pravi ubica. Dolazak Arden podstiče Ledžovu odlučnost da razotkrije izdaju. Arden i Ledž osećaju privlačnost jedno prema drugom, ali njihove tajne stvaraju barijeru između njih koja izgleda neprobojna, dok odnos komplikuje i animozitet korumpiranog lokalnog tužioca.

„Sandra Braun ne prestaje da nas oduševljava!“ – Pablišers vikli

Opasna veza, napeti triler u kom romansa ne izostaje, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara