Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Učenje kroz igru uz jedinstvene Vulkančić knjige koje se razvlače

17.
8.
2022.

Razvuci aligatora i gusenicu, nauči slova i brojeve!

Kad se knjiga razvuče, brojevi se lako uče i Kad se knjiga razvuče, slova se lako uče pomoći će vašem detetu da nauči brojeve i slova na zabavan i jednostavan način. Tople ilustracije privući će pažnju najmlađih i pomoći im da usvoje nove pojmove bez muke.

Kako da na najbolji način dete nauči da broji? Ako želite da vaše dete brzo i lako nauči brojeve, onda je ovo prava knjiga za vas. Mališani će naučiti brojeve od 1 do 10 na zabavan način, i to tako što će ovu neobičnu knjigu razvući u gusenicu dugačku 1,5 m.

Učenje azbuke za mnoge mališane predstavlja pravo mučenje. Srećom, postoje i zabavniji načini da se savladaju sva slova. Razvlačeći ovu divnu, šarenu knjigu u aligatora dugačkog 1,5 m, deca će učiti kroz igru i zabavu.

Učenje slova i brojeva nikad nije bilo jednostavnije! Ove knjige su savršen način da mališani nauče da broje do 10, kao i slova azbuke. Tvrd povez će im omogućiti da u knjižicama uživaju iznova i iznova. Kad se knjiga razvuče, brojevi se lako uče i Kad se knjiga razvuče, slova se lako uče potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.