Pretraži sajt

Magične priče za male sanjalice u Vulkančiću

12.08.2022.

Uživajte u čaroliji duge i blistavih zvezda na svakoj stranici!

Povedite svoje mališane u nove magične avanture! Vulkančić vam predstavlja nove tople priče kojima možete obogatiti vašu kolekciju knjiga za čitanje pred spavanje. Laku noć, mali jednorože! i Laku noć, mali lenjivče! doneće mališanima pravo uživanje, ali će ih i zabaviti dugom i zvezdama koje sijaju na svakoj strani.

Dok pada noć, mali jednorog se sprema za spavanje. Ali izgubio je igračku bez koje ne može da zaspi. Pomozite mu da je pronađe i da utone u slatke snove! U ovoj avanturi pratiće vas čarobni sjaj duge na svakoj stranici. Mali lenjivac pak nije umoran, već želi da pođete s njim u džunglu i zajedno potražite drugara s kojim će se poigrati pre spavanja. Osvetlite mu put blistavim zvezdicama i zabavite se!

Osim što će zabaviti decu koja vole neobične knjige, ove zanimljive slikovnice u tvrdom povezu, sa prelepim ilustracijama i umirujućim rimovanim tekstom, pomoći će malenim čitaocima da lako utonu u san. Priče će oduševiti i mališane koji obožavaju čudesne jednoroge i one koji žele da upoznaju nove drugare.

Jedinstvene knjige za čitanje pred spavanje Laku noć, mali jednorože! i Laku noć, mali lenjivče! potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara