Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Vulkanovi hitovi na vreloj letnjoj akciji

5.
8.
2022.

Od 5. do 18. avgusta na sajtu vulkani.rs

Osvežite svoju biblioteku najčitanijim knjigama Vulkan izdavaštva! Samo na sajtu vulkani.rs od 5. do 18. avgusta pronaći ćete posebno odabrane naslove svih žanrova, i to po fantastičnim cenama. Ukoliko se odlučite za kupovinu jedne knjige iz akcijske ponude, platićete je 377 dinara, za dve knjige izdvojićete 677 dinara, a za tri naslova 977 dinara. Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati klikom na LINK.

Otkrijte novu Kubu i saznajte zašto je roman Vidimo se u Havani jedan od najčitanijih i najtraženijih na Amazonu! Kada vetrovi revolucije razore Kubu, ostaće samo tragovi ljudskih sudbina, velikih ljubavi i neispričanih priča na dalekoj, egzotičnoj pozornici života. Roman autorke Šanel Kliton je strastvena i emotivna priča, oda lepoti i tragediji Kube uništene ratom, koja prati glavnu junakinju u traganju za davno zaboravljenom istinom.

Ljubitelji napetih romantičnih trilera pročitaće roman Ispod površine Nore Roberts u jednom dahu! Zejn Bigelou je odrastao u savršenoj porodičnoj kući u planinama Blu Ridž u Severnoj Karolini i svi misle da je njegov život idiličan. Iako je društveni ugled njegovih roditelja neprikosnoven, sve će se promeniti jedne večeri kada gorka istina o njegovoj porodici ispliva na videlo.

Misterija stara pet vekova rasplamsava zabranjenu ljubav u romanu Admiralova kurtizana. U senci burnih istorijskih vremena, u tami skrivenih kanala Venecije i pod sjajnim svetlima raskošnih balskih dvorana, prepliće se priča o opasnim političkim spletkama i zabranjenim ljubavima. Inspirisan životom italijanskog slikara Đovanija Lomaca, roman autorke Margo Deru očaraće ljubitelje ljubavnih priča.

Svako ima sopstvenu predstavu o romantici, a čitajući knjigu Melem za romantičnu dušu, otkrićete je tamo gde je pre niste videli. Saznaćete da se ljubav ne izražava uvek putem reči, već delima brige i uvažavanja, koja hrane samu suštinu srca. Podsetićete se uspomena na ljubav iz vaše prošlosti, koje ste možda naizgled zaboravili, ali koje će zauvek biti deo vas. Ako volite da čitate o romansi, strasti i magiji, knjiga Džeka Kenfilda je pravi izbor za vas.

Ljubiteljima napetih trilera preporučujemo roman Ambis italijanskog autora Rafaelea Malavazija. Tri žene ubijene su u Đenovi, a svako mesto zločina prepuno je neobičnih tragova. Da li su ovi slučajevi povezani? Glavni inspektor Manci odlučuje da zamoli za pomoć Gofreda Spadu, bivšeg policajca koji, po njegovom mišljenju, jedini može da pronađe lukavog ubicu. Međutim, zbog duhova prošlosti, Spada nije spreman na saradnju i više ne veruje institucijama.

Posetite sajt vulkani.rs i uživajte i ovog leta u knjigama koje su osvojile čitalačku publiku širom sveta!

 

NAPOMENA:

* Akcija traje od 5. do 18. avgusta samo na sajtu vulkani.rs.

** Jednu knjigu iz akcijske ponude platićete 377, dve knjige 677 dinara, a tri knjige 977 dinara.