Pretraži sajt

„Isidora Mun i zvezda padalica“ autorke Harijet Mankaster u prodaji

1.
8.
2022.

Krenite u novu avanturu sa Isidorom Mun!

Najmlađim čitaocima Vulkančić predstavlja novu knjigu iz omiljenog serijala autorke Harijet Mankaster – Isidora Mun i zvezda padalica.

U novoj avanturističkoj priči, Isidora Mun u školi uči o svemiru. Jedne noći je pratila zvezdu padalicu koja je preletela preko neba. Tada Isidora upoznaje novu svetlucavu drugaricu. Njeno ime je Nova i nije trebalo da padne na Zemlju. Nova ima mesečevo mače po imenu Pluton, koje se izgubilo. Da li će Isidora uspeti da pomogne drugarici Novi da pronađe svoje mače pre nego što dođe vreme za povratak kući?

Serijal priča o Isidori Mun je jedan od najprodavanijih i najprevođenijih serijala za decu. Širom sveta je prodato više od dva miliona knjiga Harijet Mankaster, a njene neobične avanture prevedene su na 29 jezika. Isidora Mun upoznaje zubić vilu i Isidora Mun ide na venčanje samo su neke od poznatih priča o neobičnoj junakinji.

Autorka Harijet Mankaster poznata je po neverovatnim pričama koje najmlađi čitaoci rado čitaju. Pored pisanja, bavi se i ilustrovanjem. Poznate su i njene knjige o devojčici Mirabel, te su veoma čitane Mirabel ima loš dan i Mirabel sprema nestašluke.

Obradujte svoje mališane novom pričom Isidora Mun i zvezda padalica, koja će im zasigurno okupirati pažnju! Knjigu prepunu neobičnih avantura, junaka, duhovitih obrta i čarobnih ilustracija možete pronaći i poručiti na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.