Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Novi YA romani Vulkan izdavaštva: „Ratnice zlatne krvi“ i „Skrivena magija“ u prodaji

27.
7.
2022.

Snažna priča o vekovima starim božanskim sukobima i epska fantastična avantura

Vulkan izdavaštvo vam predstavlja nove naslove koji su osvojili mlade čitaoce širom sveta! Roman o ugnjetavanju, izdaji i potrazi za identitetom Ratnice zlatne krvi i uzbudljivu priču o magičnim svetovima koji nas vode u večitu borbu dobra i zla Skrivena magija potražite na sajtu vulkani.rs!

Roman Ratnice zlatne krvi je vrtoglavom brzinom postao bestseler Njujork tajmsa, a Tin vog ga je proglasio za jednu od najboljih YA knjiga godine. Smeštena u drevno kraljevstvo inspirisano zapadnoafričkom mitologijom i kulturom pod opresivnom vladavinom patrijarhata, priča prati šesnaestogodišnju Deku na njenom putu da otkrije svoju sudbinu. Deka živi u Oteri, i s obzirom na to da je napunila šesnaest godina, u velikom strahu iščekuje Obred čistote koji će odrediti da li je njena krv čista i da li će postati član svog sela. Već drugačija od svih zbog svoje neobične intuicije, ona se moli za crvenu krv kako bi najzad osetila da negde pripada. Međutim, na dan obreda, njena je krv zlatna, boje nečistote, i Deka zna da će se suočiti sa posledicama gorim od smrti.

Skrivena magija je priča o poverenju i njegovoj snazi. Kada je zasnovano na iskrenosti dvoje ljudi, poverenje dobija snagu magije. Iako su Fin i Ali trijumfovali nad zlom koje se ustremilo na kraljevstvo Kastaljan, tajanstvena organizacija pokušaće da sabotira Alfijevo učešće u pregovorima o pomirenju dva kraljevstva. Fin i Alfi će se još jednom udružiti kako bi stali na put zlu i doneli mir Kastaljanu u Englasenu. Prošla su četiri duga meseca otkako su Fin i princ Alfi pobedili drevnu i zlu moć koja je pretila da uništi kraljevstvo Kastaljan. Dok Fin putuje i uživa u novostečenoj slobodi, Alfi je kao prestolonaslednik trona pozvan da učestvuje na samitu sa plemstvom Englasena zbog pregovora o miru između dva kraljevstva. Međutim, tajanstvena organizacija odgovorna za smrt Alfijevog brata ponovo je aktivna, a njen novi cilj je neuspeh mirovnih pregovora.

Debitantski roman Namine Forne Ratnice zlatne krvi i uzbudljivu avanturu Skrivena magija Maje Motejn potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.