Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

BookTok hitovi

25.
7.
2022.

Hitovi Vulkan izdavaštva za ljubitelje TikTok-a

Bestseleri u izdanju Vulkan izdavaštva našli su se i na top-listama društvenih mreža, od kojih je jedna TikTok, koju svakodnevno koriste milioni ljudi. Naslovi koji su osvojili čitaoce širom sveta nalaze se na top-listama na društvenoj mreži TikTok pod haštagom #BookTok.

Ne propustite priliku da pročitate neke od BookTok hitova!

Ljubavni roman Ne brini za sutra autorke Emili Henri izdvojio se kao bestseler Njujork tajmsa, a Entertejnment vikli, Opra magazin, Popšugar, CNN i mnogi drugi progasili su ga najboljim ljubavnim romanom. Ogastus Everet ima ugled ozbiljnog pisca, Dženjuari Endruz je autorka ljubavnih bestselera. Dok kod nje svi žive srećno do kraja života, on uglavnom pobije sve svoje likove. Jedne noći, oboje će popiti previše, a jedna stvar vodiće drugoj. Napraviće pakleni plan: Gas će provesti leto pišući nežan, romantičan roman, a Dženi će napisati novo remek-delo književnosti.

Balada o ptici pevačici i zmiji i Igre gladi autorke Suzan Kolins iz serijala Igre gladi prodate su u više od 30 zemalja. Kako su i ekranizovane, ljubitelji ovih knjiga sada mogu gledati i njihove filmske adaptacije. Balada o ptici pevačici i zmiji prati osamnaestogodišnjaka Koriolana Snoua, koji se priprema da učestvuje kao mentor u Igrama. Nekada moćna porodica Snou doživela je teška vremena, a njihova sudbina zavisi od tanane šanse da Koriolan svojim šarmom, mudrošću i manevrom pomogne učenicama da osvoje Igre. Sve je protiv njega. Njegova sudbina je sada u potpunosti zamršena: svaki izbor koji napravi može da dovede do pobede ili poraza, trijumfa ili pada. U romanu Igre gladi šesnaestogodišnja Ketnis Everdin, koja živi sa majkom i mlađom sestrom, smatra da je potpisala sebi smrtnu presudu kada se dobrovoljno prijavila da učestvuje u Igrama umesto sestre. Međutim, bila je na vratima smrti i ranije – preživljavanje je njena druga priroda. Mada joj to nije bila namera, postala je pravi borac. Međutim, ako želi da pobedi, moraće da bira između preživljavanja i humanosti, između života i ljubavi.

Dvoje mogu da čuvaju tajnu i Neko od nas je sledeći su bestseleri autorke Karen M. Makmanus iz oblasti Young Adult Vulkan izdavaštva. Srednjoškolci Bejvjua igraju igru istine ili laži, koja ovoga puta može biti smrtonosna za sve njih. Ako neko odabere istinu, najmračnije tajne isplivaće na površinu. Ukoliko odabere izazov, to može biti još opasnije po njih.

Za ljubitelje erotskih romana izdvojila se knjiga Neodoljiv autorke Kristine Loren. Benet se iz Francuske vratio u Čikago da bi preuzeo ključnu ulogu u velikom porodičnom poslu, ali nije ni slutio da će njegova asistentkinja biti tako divno, nevino provokativno i krajnje šarmantno stvorenje. Uprkos glasinama, nikada nije imao avanture sa zaposlenima. Ali Kloi je toliko privlačna da je spreman da prilagodi svoja pravila. Kada žudnja naraste do tačke ključanja, oboje će morati da odluče šta su tačno spremni da izgube da bi pobedili.

Sve pomenute naslove možete pronaći na sajtu vulkani.rs, kao i u knjižarama Vulkan širom Srbije.