Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Vulkan knjige za vrelo leto na akciji

1.
7.
2022.

Samo na sajtu vulkani.rs od 1. do 7. jula

Na sajtu vulkani.rs počela je sjajna letnja akcija! Među odabranim Vulkanovim izdanjima našle su se knjige svih žanrova – romani za romantične duše, misteriozni trileri, uzbudljive drame, knjige koje će obogatiti vaš um ili vas pak navesti da zavirite u skrivenije kutke svoje duše. Iskoristite postojećih 15% popusta na sajtu Vulkan izdavaštva i ostvarite dodatnih 15% popusta pri kupovini savršene knjige za vrele letnje dane. Akcija traje od 1. do 7. jula, a dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna. Spisak knjiga obuhvaćenih akcijom možete pogledati putem LINKA.

Bestseler Njujork tajmsa, napeti psihološki triler Moja divna žena Samante Dauning navešće vas da se zapitate koliko dobro zaista poznajete ljude koje najviše volite. Jednostavna ljubavna priča. Poverili su jedno drugom svoje najveće snove i najmračnije tajne. A onda im je postalo dosadno. Izgledaju kao normalan par. Ipak, svi imamo tajne kojima održavamo brak.

Kuba u mom srcu autorke svetskog izdavačkog fenomena Vidimo se u Havani Šanel Kliton je priča o prelepoj i hrabroj Beatriz Perez, ženi ispred svog vremena koja će rizikovati sve za svoje ideale. Ona je rastrzana između političkog sukoba i zabranjene afere sa moćnim muškarcem. Pogrešan korak mogao bi da je košta voljene Kube, ali i muškarca kojem je dala srce.

Kosmos Karla Segana je izuzetno napisana i uvek aktuelna knjiga koja ima kultni status, kao i njen autor. Nauka nam je pomogla da dokučimo da je svemir veličanstven i čaroban i da je dostupan ljudskoj spoznaji. Štivo idealno za zaljubljenike u kosmos i popularnu nauku, za one koji žele da saznaju predivno ispričanu priču o postanku sveta i sudbini svemira.

Želite da poboljšate svoj život, unapredite način svog razmišljanja i delovanja? Došlo je vreme za promene! Knjigom Pametna žena, bogata žena Dejvid Bah je pomogao ženama širom sveta da uzmu stvari u svoje ruke i nauče da upravljaju novcem. Bahovo uputstvo u osam koraka daće vam sve neophodne alate pomoću kojih ćete trošiti pametno i uspostaviti finansijsku stabilnost.

Umetnost vožnje po kiši Garta Stajna je savršena knjiga koja u sebi ima sve: ljubav, tragediju, iskupljenje, opasnost i naratora Enca, koji nas mnogo može naučiti o tome kako treba biti čovek. Enco je Denijev pas, a ovo je njegova priča. Duhovita i dirljiva, ali pre svega nežna i jedinstvena, ova knjiga će vam otkriti čuda i apsurde života i izmamiti vam i osmeh i suze.

Svetski bestseler Od pogleda na tebe autorke Holi Miler preporučujemo onima koji vole priče o velikim ljubavima. Džoel se odrekao ljubavi, zakleo se da se više nikada neće zaljubiti jer se svima koje voli dogodi nešto loše. Međutim, kada na svom putu upozna šarmantnu Kali, u njoj vidi priliku da bude srećan. Ali Džoel je sanjao san kojeg se najviše plašio.

Omiljeno štivo za čitanje na plaži čeka vas na sajtu vulkani.rs!

 

NAPOMENA:

* Akcija traje od 1. do 7. jula samo na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi Vulkan izdavaštva.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.