Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Edukativne karte „Učim i igram se: Let’s Learn the Alphabet“ uskoro u Vulkančiću

30.
6.
2022.

Zabavno učenje engleskog alfabeta

Najlakši i najzabavniji način učenja slova engleskog alfabeta uz edukativne karte Učim i igram se: Let’s Learn the Alphabet Mirjane Milenić! Vaše dete će kroz igru savladati velika i mala slova engleskog alfabeta i uz brojne primere i ilustracije obogatiti svoj rečnik.

Kutija sadrži 54 edukativne karte koje će ohrabriti interakciju između roditelja i dece, ali i dece i vršnjaka. Mališani će veoma lako savladati alfabet i obogatiti vokabular novim rečima i pojmovima iz engleskog jezika. Primere prate zanimljive ilustracije koje podstiču razvoj vizuelnog pamćenja i logičkog povezivanja. Svaka slika prikazuje slovo engleskog alfabeta i reč koja počinje tim slovom.

Edukativne karte iz serijala Učim i igram se pogodne su za samostalno učenje, ali i igru u paru i namenjene su deci svih uzrasta – predškolcima, školarcima, ali i svima koji uče engleski jezik. Let’s Learn the Alphabet je savršena metoda za proširivanje prvih znanja.

Edukativne karte Let’s Learn the Alphabet, koje na idealan način objedinjuju učenje, igru i kreativnost, uskoro će biti dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.