Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Bestseler „Kako je moglo biti“ uskoro u prodaji

23.
6.
2022.

Ostati ili otići?

Da li sudbina određuje koga ćemo voleti? I postoji li srodna duša? Kako je moglo biti je nezaboravan i dirljiv roman za sve one koji veruju u sudbinu i srodne duše, ili su bar jednom zastali i zapitali se kakav bi im bio život da su napravili drugačiji izbor.

Lusi je na životnoj raskrsnici. Upravo je dala otkaz i nema predstavu o tome šta joj je sledeći korak: da li da iskoristi ušteđevinu i ispuni san o tome da postane pisac, ili da se preseli u London i pokuša da ponovo izgradi karijeru? Izgleda skoro kao sudbina kada iste večeri upozna Kejleba, potpunog stranca, i naleti i na Maksa, muškarca koji je nekada bio ljubav njenog života.

Treba li da ostane u primorskom gradiću u kojem je odrasla i bolje upozna Kejleba? Ili bi bilo bolje da ode u London i opet proba sa Maksom, koji joj je pre deset godina slomio srce? To je samo jedna, obična odluka – ali nekada i ta jedna odluka može potpuno da promeni tok života.

Roman ispituje dve odvojene stvarnosti jedne žene: život sa muškarcem koji je bio njena prošlost i život sa muškarcem koji bi mogao da bude njena budućnost. Pratimo Lusi na dva različita puta istovremeno, doživljavajući radosti i tuge njenih životnih odluka. Ova brza priča koja navodi na razmišljanje podseća nas na moć koju imamo u sopstvenim životima. Iako ne možemo da se vratimo u prošlost, imamo pravo glasa u našoj budućnosti, kakva god ona bila.

„Ljubavna priča koja će vam slomiti srce.“ – Ivning standard

Knjiga za romantične duše koje veruju u ljubav Kako je moglo biti uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.