Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

„Šerlok Njuškaloms i slučaj kraljevskih dragulja“ uskoro u Vulkančiću

21.
6.
2022.

Duhovita misterija za male superdetektive

Prvi deo serijala o pronicljivom junaku Šerloku Njuškalomsu prepun je zagonetki koje pokreću mozak – lavirinata, kodova, matematičkih izazova i logičkih igara. Možete li da ih odgonetnete i pomognete detektivima da reše najteži slučaj do sada? Uzbudljivi roman-mozgalica Šerlok Njuškaloms i slučaj kraljevskih dragulja uskoro u Vulkančiću!

Nakon razmišljanja: „Potreban mi je slučaj koji će me izazvati... nešto što će me zbuniti“, Šerlok Njuškaloms dobija upravo ono što je poželeo. Krunski dragulji su ukradeni iz Pasigamske palate i jedina šansa za njihovo pronalaženje sada je u šapama poznatog detektiva Šerloka Njuškalomsa i njegove pomoćnice doktorke Brkson. Međutim, na njihovom putu nalaze se začkoljice, pogrešni tragovi i mnogo osumnjičenih. Nakon što Šerlok uhvati četvoricu, traži od njih da napišu izjavu i nada se da će otkriti pravog kradljivca. Detektivski dvojac se suočava sa teškim slučajem, jer se u isto vreme dešavaju mnogi drugi prestupi. Oni moraju da saznaju da li postoji jedan nalogodavac. Hoće li uspeti da reše slučaj na vreme?

Knjiga sadrži više od 30 glavolomki, uključujući lavirinte, zavrzlame sa brojevima i tražilice. Odlična stvar je što ih možete rešiti u bilo kom trenutku, oni su tu radi zabave, a ne samo da biste napredovali u priči.

Uz predivne ilustracije na gotovo svakoj strani uživaćete dok rešavate misteriju. Šerlok Njuškaloms i slučaj kraljevskih dragulja uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u vašoj omiljenoj knjižari Vulkan.