Pretraži sajt

„Zašto? Kako? Velika knjiga pitanja“ uskoro u Vulkančiću

14.
6.
2022.

Za sve radoznale mališane očarane svetom oko nas

U novoj knjizi iz edicije Sveznalice Zašto? Kako? Velika knjiga pitanja čeka te mnoštvo zanimljivih i neobičnih podataka o svetu oko nas. Kako se hrane biljke? Zašto Sunce sija? Kako radi baterijska lampa? Potraži odgovore na ova i mnoga druga pitanja u ovoj fantastičnoj knjizi! Saznaj fascinantne činjenice o svemiru, Zemlji i životnoj sredini.

Prouči ljudsko telo! Upoznaj predivni svet životinja! Otisni se na uzbudljivo putovanje u svemir i istraži planete, komete, zvezde i Sunčev sistem! Rešavaj mozgalice koje te čekaju na stranicama ove knjige, uživaj u vicevima i zabavi se učeći o svetu koji nas okružuje.

U ovoj veličanstvenoj knjizi ćeš na neobičan način saznati mnogo neverovatnih činjenica iz različitih oblasti, jer će ti verodostojne ilustracije i shematski prikazi otkriti sve što svet oko nas čini čudesnim. Učenje je lako i zabavno.

Kako? Zašto? Gde? Kreni u nezaboravnu avanturu i uroni u okean znanja i zabave!

Nova knjiga iz edicije Sveznalice Zašto? Kako? Velika knjiga pitanja uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u tvojoj omiljenoj knjižari Vulkan.