Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Fantastična akcija za fanove Laša Keplera

25.
5.
2022.

Samo na sajtu vulkani.rs od 25. maja do 7. juna

Posebna pogodnost za ljubitelje romana Laša Keplera samo na sajtu vulkani.rs! Svi koji vole i čitaju knjige Laša Keplera kupovinom novog trilera Čovek iz ogledala putem sajta Vulkan izdavaštva ostvaruju 30% popusta pri kupovini druge knjige najpoznatijeg švedskog autorskog dvojca. Akcija traje od 25. maja do 7. juna, odnosno do isteka zaliha. O naslovima koji su na akciji možete se informisati putem linka.

Uronite u priču u kojoj se pojavljuju zlikovci kakve još niste sreli u delima ovog žanra!

Nakon što je poravnao račune sa svojim glavnim neprijateljem, ozloglašenim Jurekom Valterom, čuveni Jona Lina se upušta u svoju osmu avanturu u omiljenom serijalu Aleksandre i Aleksandra Andorila. Jedan od najpopularnijih nordijskih detektiva susreće se sa svojim najopasnijim protivnikom, čija je surovost odraz najdubljeg ljudskog zla. U najnovijem eksplozivnom trileru Čovek iz ogledala, autori poznati po jezivim pričama o serijskim ubicama šokiraće vas majstorskim zapletima.

Zbog ovog romana, ljubitelji trilera će bez sumnje poželeti da se vrate ranijim naslovima Laša Keplera. Uverite se zbog čega ovaj autorski dvojac već deceniju osvaja srca čitalaca širom Evrope!

Triler Čovek iz ogledala potražite na sajtu vulkani.rs i ostvarite popust od 30% pri kupovini druge knjige Laša Keplera. Ne propustite ovu izvanrednu priliku i dopunite svoju biblioteku fantastičnim romanima najčitanijeg švedskog para!

 

NAPOMENA:

* Akcija važi samo na sajtu vulkani.rs i traje od 25. maja do 7. juna, odnosno do isteka zaliha.

** Akcija se odnosi samo na romane Laša Keplera.