Pretraži sajt

Vulkančićeva edicija „100 reči“ puna iznenađenja

13.05.2022.

Zalepi, oboj, složi i nauči!

Edicija 100 reči donosi knjige sa aktivnostima kroz koje se mališani bolje upoznaju sa svetom oko sebe i pritom bogate svoj rečnik. Svaka knjiga sadrži 100 reči koje će mališani kroz igru naučiti, ali i mnoštvo nalepnica, zabavne ilustracije i fotografije, modele na istiskanje, koji dodatno pospešuju učenje na inovativan i interesantan način, a tu su i ilustracije za bojenje koje će ih dodatno uposliti i doprineti zabavi.

Uz knjige 100 reči: Prve reči, 100 reči: Jedan ispunjen dan, 100 reči: Vozila i 100 reči: Životinje mališani će pomoću živopisnih fotografija i jednostavnih izraza naučiti reči iz sveta oko nas i svakodnevnog okruženja, imenovaće različita vozila i upoznati se sa 100 reči iz sveta životinja.

A da učenje bude zabavnije, tu su i velike nalepnice, brojne zanimljive aktivnosti i modeli na istiskanje – kartice potrebne u zabavnoj igrici. Knjige iz edicije 100 reči pospešuju razvoj fine motorike i koordinaciju pokreta, sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja. Mališani će imati pune ruke posla dok bogate rečnik na lak i jednostavan način.

Knjige sa aktivnostima iz edicije 100 reči potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara