Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Rimejk Kingove „Potpaljivačice“ stiže u bioskope

9.
5.
2022.

Zlokobna zavera koja će nekoga odvesti višoj sili

Kada je 9. februara objavljen, zvanični trejler za Potpaljivačicu oduševio je fanove horora i naučne fantastike širom sveta. Za rimejk istoimenog filma iz 1984, koji je po romanu Stivena Kinga iz 1980. adaptirao Skot Tims, režiju potpisuje Kit Tomas, a produkciju Blumhouse Productions Džejsona Bluma. Glavne uloge su poverene Zaku Efronu i Rajan Kiri Armstrong. Muziku je komponovao niko drugi do Džon Karpenter. Film će premijerno biti prikazan 12. maja.

Upoznajte Čarli Makgi – i saznajte šta se desi kada nevinost i lepota rasplamsaju zlo i užas!

Ona je najslađa, najneodoljivija devojčica koju ste ikada videli. Ona je sve što bi ponosni tata Endi i mama Viki mogli da požele – i sve čega bi trebalo da se plaše. Ona može da zapali vatru kad god poželi. I ima moć koja može da uništi svet.

Kao studenti, Endi i Viki su želeli da zarade nešto dodatnog novca volontirajući kao ispitanici za eksperiment koji je organizovala tajna vladina organizacija poznata kao Radionica. Istraživanje je otkrilo njihove izuzetne latentne psihičke talente, koji su se manifestovali na još strašnije načine kada su se zaljubili i dobili dete obdareno neobičnom, dotad neviđenom moći – pirokinezom.

Dok Radionica želi svoj projekat nazad i Čarlin neverovatni dar kako bi napravila oružje za masovno uništenje, devojčica se bori da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.

Svet, iako je dobro osvetljen fluorescentnim sijalicama, i dalje je pun čudnih tamnih pukotina i uznemirujućih uglova.

Potpaljivačica je naučnofantastični roman, priča o poteri i bekstvu, ocu i kćerki. U ovom Kingovom romanu nema serijskih ubica i osvetoljubivih duhova, nema vampira ni đavoljih izaslanika. Pravi izbor za sve one koji vole Kinga s početka karijere!

„Jeziv dokaz da je Stiven King vrhunski pisac.“ – Tajm

Do dolaska filma u domaće bioskope, roman Potpaljivačica potražite na sajtu vulkani.rs ili u knjižarama Vulkan širom Srbije.