Pretraži sajt

Nove edukativne karte „Cherry on Top“ u Vulkančiću

5.
5.
2022.

Kreativan i lak način učenja engleskog jezika

Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči najčešće idiome na engleskom jeziku! Uz edukativne karte Cherry on Top Mirjane Milenić, dete će veoma lako postati pravi stručnjak!

Kutija sadrži 50 edukativnih karata koje će ohrabriti interakciju između roditelja i dece, ali i dece i vršnjaka. Zabavne karte iz edicije Učim i igram se pomoći će deci da nauče kako se neki od ustaljenih izraza i izreka kažu na engleskom jeziku. Slikovito predstavljeni, idiomi će obogatiti njihov rečnik i unaprediti konverzaciju.

Edukativne karte su pogodne za samostalno učenje, ali i igru u paru – deca mogu sama davati odgovore ili ih tražiti od partnera u igri. Svaki primer prate zanimljive ilustracije koje podstiču razvoj vizuelnog pamćenja i logičkog povezivanja.

Karte su namenjene deci svih uzrasta – predškolcima, školarcima, ali i svima koji uče engleski jezik. Cherry on Top je savršena metoda koja proširuje prva znanja.

Edukativne karte Cherry on Top, koje na idealan način objedinjuju učenje i igru, dostupne su na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.