Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

„Mirabel ima loš dan“ uskoro u prodaji

2.
3.
2022.

Nova magična avantura neobične devojčice

Za mališane čija su srca osvojile neodoljive male heroine Isidora Mun i njena rođaka Mirabel Starspel, Vulkančić ima divne vesti! Na sajtu vulkancic.rs uskoro će biti dostupna nova knjiga puna nezaboravnih dogodovština Mirabel ima loš dan.

Mirabel je posebna jer je drugačija. Njena mama je veštica, njen tata je vilenjak, a ona obožava magične nestašluke.

U svetu vila i nestašnih veštica nema mesta dosadi, ali Mirabel ima zaista loš dan. Pritom, njena najbolja drugarica Karlota, koja joj uvek pomaže da vidi lepšu stranu svega, nije došla u školu, pa je Mirabel stvarno loše volje.

Kada dođe kući i shvati da je njen brat Vilbur pojeo poslednji čokoladni biskvit dok se igrao s njenim zmajem, Mirabel će izgubiti strpljenje, a to će dovesti do prilično neprijatne situacije.

Hoće li se Mirabel oraspoložiti pre nego što dođe vreme za spavanje?

U serijalu knjiga o devojčici koja je pola veštica, a pola vila, nastalom iz pera Harijet Mankaster, saznaćete sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Mirabel shvata da pripadanje različitim svetovima može biti i te kako zabavno.

Knjiga puna čarobnih ilustracija Mirabel ima loš dan uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan.