Pretraži sajt
%
×
POPUST DO 40% NA ODABRANE VULKANČIĆ NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Knjige o avanturama čuvenog Džeronima Stiltona uskoro u Vulkančiću

25.
2.
2022.

Nezaboravna pustolovina sa omiljenim junakom: Tragovima t. reksa

 

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na srpskom jeziku.

Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš“. Uživa u pisanju knjiga o svojim dogodovštinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin.

Svaka duhovita avantura donosi i nova znanja. Najmlađi čitaoci će uz omiljene junake otkrivati svet oko sebe i saznati više o istoriji, dinosaurima, umetnosti...

Vulkančić vam predstavlja naslov Tragovima t. reksa iz serijala Ostrvo dinosaura.

Na supertajnom ostrvu krije se misterija... neuništivih dinosaura! Pitate se šta radim u ovoj nedođiji u Pacovskom okeanu, među fosilima i hiljadugodišnjim stenama? Prosto je kao pasulj! Uhvatio sam se ukoštac sa tajnim zadatkom, njušku u njušku sa preslatkim (i za sve pare nestašnim) mladunčetom tiranosaura. Spremite se: Ostrvo dinosaura nas čeka, prepuno neverovatnih tajni i avantura od kojih zastaje dah!

Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na više od 35 jezika i prodate u 175 miliona primeraka širom sveta. Autorka serijala je italijanska spisateljica Elizabeta Dami.

Knjige o Džeronimu Stiltonu uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.