Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Razgovor sa Miodragom Majićem povodom jubilarnog 40. izdanja romana Ostrvo pelikana

23.
2.
2022.

Uskoro u ekskluzivnom tvrdom povezu

Vulkan izdavaštvo s ponosom najavljuje da će svi naši čitaoci uskoro imati priliku da roman Ostrvo pelikana Miodraga Majića čitaju i u tvrdom povezu. Knjiga koja je nadmašila sva očekivanja prodata je u 40.000 primeraka.

Tim povodom sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo beogradsku publiku da će u četvrtak, 10. marta, sa početkom u 18 sati u Kombank dvorani (sala 6) biti održano književno veče sa piscem i gostima. Čitaoci će imati jedinstvenu priliku da prisustvuju ovom događaju i upoznaju autora, razmene ideje ili postave pitanja.

„Svakodnevno dobijam poruke čitalaca koji mi saopštavaju da su ih Deca zla i Ostrvo pelikana naterali na razmišljanje, da su ih pokrenuli i promenili. Iskreno uživam u ovim malim razmenama emocija i srećan sam što moji romani i dalje nalaze put do srca tolikog broja ljudi. Međutim, nedostaju mi direktni susreti. Jer samo neposredni kontakti sa čitaocima stvaraju novu energiju i pomažu piscu da shvati šta je zaista rekao i šta duguje. Zbog toga sa toliko radosti očekujem najavljeni susret sa beogradskom publikom“, izjavio je autor za medije.

Razgovor sa Miodragom Majićem vodiće urednica domaćih izdanja Marija Radić, a prisutnima će se obratiti i književni kritičar Gojko Božović, rediteljka Tatjana Mandić Rigonat, spisateljica Ana Vučković, pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo. Odlomke će čitati glumac Tihomir Stanić.

Majić je sa nama podelio priču koja će nas još jednom navesti da se zagledamo u stvarnost širom otvorenih očiju i zapitamo se da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kojem je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo.

Očekujemo vas u četvrtak, 10. marta, u 18 sati u Kombank dvorani!

Kako bi obezbedili svoje mesto, zbog epidemijskih mera koje su i dalje na snazi, zainteresovani treba da potvrde svoj dolazak putem mejla susretsaautorom@gmail.com.