Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Vulkančićevih TOP 5 naslova za 2021. godinu

29.
12.
2021.

 

 

Godina iza nas donela nam je sjajne naslove u izdanju Vulkančića. Naši najmlađi čitaoci uživali su u brojnim novim romanima, edukativnim knjigama, mozgalicama i enciklopedijama.

Danas vam predstavljamo pet favorita koje su čitaoci Vulkančića najviše voleli tokom 2021. godine.

 

U uzbudljivom dečjem romanu Amari i noćna braća autora B. B. Olstona upoznajte nove likove i uživajte u svetu magije sa glavnom junakinjom Amari.

 

Kada bude pozvana na probu u Biro za natprirodne poslove, Amari će biti sigurna da je to njena jedina prilika da spase brata. Međutim, prvo će morati da izađe na kraj sa novim svetom Biroa, u kojem su sirene, vanzemaljci i čarobnjaci stvarni, a njena cimerka je zmajomorf. Amari mora da se takmiči za svoje mesto protiv dece koja ovaj svet poznaju čitav život, ali i sa zlim čarobnjakom, koji je pretnja svim drugim natprirodnim bićima. Amari se nikada nije osećala tako usamljeno. Ipak, ako ne položi tri ispita, možda nikada neće saznati šta se desilo sa Kvintom. Da bi sačuvala svog brata, Amari će se boriti jače nego ikada.

 

Bogato ilustrovana Dečja enciklopedija: Ljudsko telo namenjena je svim radoznalcima uzrasta od 7 do 9 godina.

 

Kako dišemo? Zašto osećamo ukuse? Kako doktori mogu da vide unutrašnjost tela? Deca će pronaći neverovatne odgovore na sva pitanja koja su ikada imala o svom telu, ali i na neka koja im nikada ne bi pala na pamet! Knjiga kombinuje realistične ilustracije sa rečnikom oslobođenim previše stručnih reči i izraza, što deci olakšava hvatanje ukoštac s ovom ozbiljnom temom.

 

Moja velika knjiga saznanja: Svet oko nas donosi niz aktivnosti uz koje će najmlađi upoznati i lakše razumeti svet oko sebe. Uz prozorčiće, reljefne elemente i različite teksture, mališani će upoznavati svet oko sebe, a tome će doprineti i kreativne ilustracije. Ova edukativna slikovnica pospešuje razvoj fine motorike i razvija sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja.

 

Edukativni model: Sunčev sistem je knjiga pomoću koje će deca kroz igru savladati Sunčev sistem. U knjizi od 64 strane saznaće kako je nastalo Sunce i njegove planete, ali i druge zanimljivosti iz svemira! Uz knjigu dolazi i pet čvrstih kartona sa delićima za istiskanje, kao i jednostavno uputstvo za sastavljanje 3D modela Sunčevog sistema. Učenje kroz igru i vizuelizaciju biće još zabavnije!

 

Roman Paks autorke Sare Penipaker povešće vas u neverovatnu avanturu otkrivanja suštinskih životnih lepota i vrednosti za koje se vredi boriti.

 

Piter i Paks su nerazdvojni još otkako je dečak spasao lisca kao mladunče. Međutim, sada ih sve razdvaja: odrasli koji ne razumeju istinsku povezanost dvojice prijatelja, rat koji besni u blizini, nepregledna brda i šume pune opasnih stvorenja... Ima li nade za njihov ponovni susret?

 

Veliki izbor naslova za svoje najmlađe možete pronaći na sajtu vulkancic.rs. Svi dečji naslovi su na sjajnom novogodišnjem sniženju!