Pretraži sajt

Najbolja Vulkanova knjiga iz 2021. godine po vašem izboru!

6.
12.
2021.

 

 

 

Učestvujte u decembarskom foto-konkursu

 

Pri kraju smo godine, sumiramo utiske i radujemo se praznicima. Koja knjiga Vulkan izdavaštva vam je obeležila ovu godinu? Uz koju knjigu ste zaboravili napetu svakodnevicu, odlutali daleko i istinski uživali?

Kako je decembar mesec darivanja, ali i mesec čitanja novih knjiga, odlučili smo da ove dve lepe stvari spojimo u jednu. Organizujemo foto-konkurs na Instagram nalozima Vulkan izdavaštva i Vulkančića i delimo vredne nagrade!

Pridružite nam se od 6. do 30. decembra i postavite na svoje društvene mreže fotografiju vaše omiljene knjige u izdanju Vulkan izdavaštva iz 2021. godine, uz haštag #vulkan_knjiga2021.

Ostavite nekoliko rečenica u opisu fotografije i javite nam zašto vam je baš ta knjiga bila značajna i važna. Naše verne čitaoce nagradićemo najlepšim knjigama Vulkan izdavaštva.

O najkreativnijim postovima odlučuju predstavnici Vulkan izdavaštva, a nagrade za foto-konkurs na Instagram stranici Vulkan izdavaštva su:

I mesto – 5 knjiga po izboru predstavnika Vulkan izdavaštva

II mesto – 3 knjige po izboru predstavnika Vulkan izdavaštva

III mesto – 1 knjiga po izboru predstavnika Vulkan izdavaštva

O najkreativnijim postovima na Instagram nalogu Vulkančića takođe odlučuju predstavnici Vulkan izdavaštva, a nagrade su:

I mesto – 5 Vulkančić knjiga po izboru predstavnika Vulkan izdavaštva

II mesto – 3 Vulkančić knjige po izboru predstavnika Vulkan izdavaštva

III mesto – 1 Vulkančić knjiga po izboru predstavnika Vulkan izdavaštva

Osnovni kriterijum je kreativnost pri pisanju traženog odgovora.

Izazov traje od 6. do 30. decembra u ponoć! U foto-konkursu mogu da učestvuju svi koji podele sliku Vulkančić, YA Vulkan i Vulkan knjige uz #vulkan_knjiga2021.

Dobitnik će biti obavešten slanjem privatne poruke 31. decembra u 12 sati sa zvaničnih Instagram profila i objavom na Instagram Story formatu na zvaničnim stranicama Vulkan izdavaštva i Vulkančića.

Učestvujte u izazovu do 30. decembra u ponoć koliko god puta želite! Predložite #vulkancic #yavulkan ili #vulkan_knjige i osvojte sjajan poklon za kraj 2021. godine. 

Zakoračimo zajedno u praznične dane uz fotografije najlepših knjiga Vulkan izdavaštva koje su obeležile 2021!