Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

„Varšavski protokol“ Stiva Berija uskoro u prodaji

25.
11.
2021.

 

Nova tajna od koje zavisi sudbina sveta

 

Varšavski protokol je nova knjiga Stiva Berija uz koju će uživati istinski ljubitelji intrigantnih istorijskih romana koji predstavljaju važne događaje u potpuno drugačijem svetlu.

Od mirnih kanala Briža do elegantnih odaja zamka Vavela i drevnih rudnika soli duboko pod zemljom izvan Krakova, glavni junak novog romana Stiva Berija je uhvaćen u smrtonosni vrtlog rata, čiji su učesnici spremni na sve. A sve je delovalo kao lak posao: trebalo je da za jednog klijenta kupi nekoliko drevnih tomova na sajmu antikvarnih knjiga u Brižu. Međutim, u roku od samo nekoliko sati, Koton Malon biće svedok krađe vredne hrišćanske relikvije i učesnik lude potere slikovitim gradskim kanalima.

Od svoje nekadašnje šefice Stefani Nel saznaje za privatnu aukciju na kojoj će se licitirati za inkriminišuće informacije o predsedniku Poljske. Ulaznica za učestvovanje u ovoj tajnoj licitaciji je jedan od predmeta Oružja Hristovog i zato Malon odlazi u zamak u Poljskoj kako bi pribavio Sveto koplje, hiljadu godina staro koplje kojim je prema predanju proboden Isus.

Međutim, ništa ne ide po planu i Malon će se uskoro naći u bespoštednoj borbi za tajnu koja, ako bude otkrivena, može da promeni ravnotežu moći u Evropi.

„Moja vrsta trilera.“ – Den Braun

Knjiga Varšavski protokol uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan. Do tada uživajte u prethodno objavljenim delima Stiva Berija, koja takođe možete da poručite putem sajta Vulkan izdavaštva.