Pretraži sajt

„Varšavski protokol“ Stiva Berija uskoro u prodaji

25.11.2021.

 

Nova tajna od koje zavisi sudbina sveta

 

Varšavski protokol je nova knjiga Stiva Berija uz koju će uživati istinski ljubitelji intrigantnih istorijskih romana koji predstavljaju važne događaje u potpuno drugačijem svetlu.

Od mirnih kanala Briža do elegantnih odaja zamka Vavela i drevnih rudnika soli duboko pod zemljom izvan Krakova, glavni junak novog romana Stiva Berija je uhvaćen u smrtonosni vrtlog rata, čiji su učesnici spremni na sve. A sve je delovalo kao lak posao: trebalo je da za jednog klijenta kupi nekoliko drevnih tomova na sajmu antikvarnih knjiga u Brižu. Međutim, u roku od samo nekoliko sati, Koton Malon biće svedok krađe vredne hrišćanske relikvije i učesnik lude potere slikovitim gradskim kanalima.

Od svoje nekadašnje šefice Stefani Nel saznaje za privatnu aukciju na kojoj će se licitirati za inkriminišuće informacije o predsedniku Poljske. Ulaznica za učestvovanje u ovoj tajnoj licitaciji je jedan od predmeta Oružja Hristovog i zato Malon odlazi u zamak u Poljskoj kako bi pribavio Sveto koplje, hiljadu godina staro koplje kojim je prema predanju proboden Isus.

Međutim, ništa ne ide po planu i Malon će se uskoro naći u bespoštednoj borbi za tajnu koja, ako bude otkrivena, može da promeni ravnotežu moći u Evropi.

„Moja vrsta trilera.“ – Den Braun

Knjiga Varšavski protokol uskoro će biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan. Do tada uživajte u prethodno objavljenim delima Stiva Berija, koja takođe možete da poručite putem sajta Vulkan izdavaštva.

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara