Pretraži sajt

Novi roman Ane Premoli „Ova je ljubav katastrofa u najavi“ uskoro u prodaji

25.
11.
2021.

 

Italijanski bestseler broj jedan

 

Knjige Ane Premoli uvek se nalaze u samom vrhu italijanskih top-lista, a njen novi roman Ova je ljubav katastrofa u najavi već je jedan od najčitanijih u Italiji!

Protagonisti nove priče Ane Premoli su ambiciozni zlatni dečko poslovnog sveta i naslednica bogatih preduzetnika. Edoardo je zgodan, mlad i bogat, ali i stručnjak za biznis i akvizicije, a sada želi da preuzme kompaniju Helt grin, koja se našla u problemu nakon incidenta s izvršnim direktorom. Da bi u tome uspeo, mora da obrlati članove porodice Longo, koja je osnivač i vlasnik generacijama. Postoji samo jedna prepreka: potrebno je da se sa time složi i Elena, unuka starih akcionarki. Elena više nema nikakve veze s kompanijom, pošto je njen otac postavio svog muškog naslednika na čelo firme. Ona je u međuvremenu okrenula novi list i otvorila holistički centar u koji ljudi mogu da pobegnu od svakodnevnog haosa.

Elena ne popušta, ali poraz jednostavno nije u Edovoj DNK i zbog toga odlučuje da provede nekoliko dana u Eleninom centru. Uveren je da može da je natera da se predomisli tako što će upotrebiti sav svoj šarm. Međutim, neke stvari ne može da predvidi ni cinični i proračunati biznismen poput njega.

Da li će izazov prerasti u nešto više? Ova je ljubav katastrofa u najavi je knjiga za sve romantične duše koje veruju u ljubav i srećan kraj.

„Ana Premoli je najbolji pisac romansi u Italiji.“ – Elle

Knjiga će uskoro biti dostupna na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan.

Trenutno nema komentara