Pretraži sajt

Omiljeni Vulkančić naslovi na sjaјnom popustu povodom Svetskog dana deteta

20.
11.
2021.

Vulkan izdavaštvo proslavlja Svetski dan deteta uz specijalnu akciju samo na sajtu vulkancic.rs. Od 19. do 21. novembra, uz redovan popust od 20%, cene svih dečjih naslova biće snižene još 30%. Isporuka dečjih naslova na teritoriji Republike Srbije u ovom periodu biće besplatna.

Iz ponude izdvajamo dečje knjige namenjene različitim uzrastima.

 

Za najmlađu decu – uzrasta do tri godine – koja tek otkrivaju svet oko sebe, Vulkančić je brižljivo odabrao naslove koji će im pomoći da načine svoje prve korake ka srećnom i ispunjenom detinjstvu. Interaktivna knjiga sa magnetima: Svet životinja idealna je za poboljšanje koncentracije i usavršavanje motoričkih sposobnosti. Mališani će imati priliku da zakorače u svet životinja i zabave se uz različite magnete i scene za popunjavanje.

 

 

 

 

Uz zvučnu slikovnicu Prve reči, mališani će se na lak i zabavan način upoznati sa pojmovima iz svakodnevnog okruženja. Gledajući tople ilustracije i prateći tekst koji govori o malim junacima iz životinjskog carstva na plaži i seoskom imanju, deca će bogatiti svoj rečnik i sticati nova znanja. Zvuci njihovih omiljenih životinja, koje mogu da poslušaju u knjizi, učiniće proces učenja nezaboravnim.

 

 

 

Predškolci će uživati uz knjige edukativnog karaktera koje će ih pripremiti za polazak u školu. Veoma duga knjiga: Mali orkestar je knjiga-rasklapalica, veliki podijum na kojem se održava koncert malenih insekata. Uz ovu neverovatnu knjigu zanimljivog formata, deca će naučiti mnogo toga o muzičkim instrumentima, koji su predstavljeni na zabavan način. Kroz predivne ilustracije, rime i stihove, vaše dete će se zainteresovati za muziku i možda poželeti i samo da nauči da svira neki od instrumenata.

 

 

 

 

Knjiga Planeta Zemlja: Zabavni zadaci i mnoštvo činjenica odvešće mališane na put oko sveta. Kao pravi stručnjaci za prirodu imaće priliku da lutaju lavirintima, istražuju sličnosti i razlike, prebrojavaju minerale i nastavljaju nizove dok razgledaju gejzire, pećine, zvezdano nebo, i još mnogo toga. Tako će mališani otkriti mnoštvo lepota i prirodnih čuda, koja se nalaze svuda oko nas i zbog kojih će dugo pamtiti ovo putovanje. Knjiga obiluje raskošnim ilustracijama i mnoštvom činjenica, koje pospešuju kreativnost i logičko razmišljanje.

 

 

Deca koja pohađaju niže razrede osnovne škole, uzrasta do devet godina, polako počinju da pokazuju interesovanja za književnost i nauku. Zato iz ponude Vulkančić izdanja izdvajamo jedan roman i jednu edukativnu knjigu. Malorijeve kule – treća školska godina je treći nastavak književnog serijala Malorijeve kule omiljene dečje autorke Inid Blajton. Darel, glavna junakinja, u novoj školskoj godini upoznaje veoma zanimljive drugarice. Zeralda je Amerikanka koja mašta o tome da postane filmska zvezda. Bil, skraćeno od Vilhelmina, luda je za konjima. Mavis ima predivan glas i sanja o karijeri operske pevačice. Uz njih, Darelina godina će biti ispunjena smehom, zabavom, ali i mnogim iznenađenjima.

 

 

Edukativni model – Sunčev sistem je interaktivna i edukativna knjiga pomoću koje će deca kroz igru savladati Sunčev sistem i saznati kako je nastalo Sunce i njegove planete, ali i druge zanimljivosti iz svemira. Uz knjigu dolazi i pet čvrstih kartona sa delićima za istiskanje, kao i jednostavno uputstvo za sastavljanje 3D modela Sunčevog sistema. Učenje kroz igru i vizuelizaciju biće još zabavnije!

 

 

 

 

 

Period od devete do dvanaeste godine predstavlja prvu značajnu prekretnicu u životu svakog deteta. To je predpubertetsko doba kada deca nastoje da pronađu svoj stil i lični izraz. Zato smatramo da je Dogmen: Priča o dva mačeta idealan naslov koji se obraća ovoj ciljnoj grupi. Reč je o trećem nastavku serijala o Dogmenu, koji je preveden na 25 jezika. Knjiga je protkana humorom i napisana žargonom bliskim današnjim generacijama. U gradu se pojavio novi heroj – policajac po imenu Dogmen! Pratite njegove avanture i saznajte kakva je bila sudbina dva mačeta. Zavijaćete od smeha na sav glas! Uz knjigu Dogmen: Priča o dva mačeta proverite zašto je dečji serijal Dogmen jedan od tri najbolja naslova više od 150 nedelja na listi Njujork tajmsa.

 

 

Navedene naslove, kao i sve ostale knjige za decu koje će se naći na popustu povodom Svetskog dana deteta, možete kupiti putem sajta vulkancic.rs.