Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Nova knjiga Harijet Mankaster uskoro u prodaji

12.
11.
2021.

 

Uzbudljiva priča koja će mališanima držati pažnju

 

Iz pera Harijet Mankaster, autorke čuvenog serijala knjiga o Isidori Mun, stiže nam inspirativna priča o junakinji koja prevazilazi sve prepreke i uspeva da pronađe svoj put: Viktorija Senka – opaka i svetlucava.

Radnja knjige je praćena neobičnim avanturama i junacima sa kojima je lako poistovetiti se. Kao i u prethodnim delima Harijet Mankaster, deca uzrasta od 7 do 9 godina imaće priliku da na zabavan način, uz neobične ilustracije, spoznaju prave vrednosti i nauče da poštuju različitosti. Knjiga Viktorija Senka – opaka i svetlucava uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.

Viktorija Senka i Selestina su bliznakinje, rođene iz istog dijamanta i stoga sledeće naslednice trona u Vileničkoj šumi. Ipak, njihov dijamant imao je tamnu mrlju, zbog čega im je osporeno pravo da žive u kraljevskoj palati. Selestina uspeva da pronađe nove radosti u životu, ali hoće li Viktorija Senka tako lako prihvatiti da nije kraljica?

Bliznakinje su kao mesečina i sunčeva svetlost – da li će se osloboditi uloga koje su im nametnute, ponovo napisati svoju priču i promeniti sudbinu?

Viktorija Senka odvešće vas na čarobno putovanje Vileničkom šumom. Uzbudljiva priča praćena fantastičnim ilustracijama pokazaće vam koliko je važno boriti se za ono u šta verujemo, te da život nije samo crno-beli, već je ponekad i svetlucav.

Knjigu Viktorija Senka – opaka i svetlucava uskoro ćete moći da kupite putem sajta vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan, a do tada uživajte u prethodno objavljenim delima Harijet Mankaster, omiljene dečje autorke.