Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Ljubavni romani na specijalnoj sajamskoj akciji

22.
10.
2021.

Samo u petak, 22. oktobra, u okviru Vulkanovog sajma knjiga čitaoci će imati priliku da izaberu ljubavne romane po najboljim sajamskim cenama na sajtu vulkani.rs!

Vulkan izdavaštvo predstavlja ljubavne romane koje ćete moći da kupite putem sajta vulkani.rs po neverovatnim cenama. Na redovni popust na sajtu od 20% odobravamo još 10% popusta, a na tri i više kupljenih knjiga ostvarujete dodatni popust od 10%. Ali to nije sve! Na postojeće sajamske popuste očekuje vas dodatni popust od 10%. Popust se obračunava u korpi, a samo tokom akcije, za kupovinu knjiga putem sajta dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Vulkan izdavaštvo izdvaja ljubavne romane za večite romantike i sanjare.


Postoje knjige koje mogu da nam razbiju srce u milion komadića, one zbog kojih ne možemo da spavamo i zbog kojih prolijemo more suza. Od pogleda na tebe autorke Holi Miler je upravo takva priča. Džoel se odrekao ljubavi, zakleo se da se više nikada neće zaljubiti jer se svima koje voli dogodi nešto loše. Međutim, kada na svom putu upozna šarmantnu Kali, u njoj vidi drugu šansu, priliku da bude srećan. Kali se već dugo bori sa tugom, ali u Džoelu otkriva onu vrstu ljubavi o kakvoj je oduvek maštala. Od trenutka kada su se slučajno sreli, znali su da će im se životi promeniti. Kao stvoreni su jedno za drugo, mladi, željni topline i bliskosti, i njihova priča tek počinje.

Ana Carlenga napisala je priču o dvoje ljudi koji su potpuno različiti. Sara je naučnica koja radi na univerzitetu, beznadežno zaljubljena u profesora koji toga uopšte nije svestan. Teo je lenji tatin sin koji će pre ili kasnije naslediti od oca uspešnu produkcijsku kompaniju. Ona je niska, neugledna, nežnih, mekih oblina. On je klasični plejboj pun sebe, naviknut da uvek dobije sve što poželi. Nemaju baš ništa zajedničko, osim što oboje iz dna duše preziru brak i venčanja. Upravo će se na jednom venčanju i upoznati, a obostrana netrpeljivost neće ih sprečiti da započnu igru nadmetanja, savršeno svesni da se ne podnose i da se više nikada neće sresti. Žao mi je, nisi moj tip je zasigurno knjiga koju ćete želeti da pročitate još hiljadu puta: romantična, duhovita, prepuna iznenađenja.

Ostrvo čuda Nore Roberts donosi čarobnu priču o prijateljstvu, sudbini i zagonetnim izborima srca. Kada Nel Čening stigne na šarmantno ostrvo Tri Sestre, veruje da je konačno pronašla utočište od nasilnog supruga i nesrećnog života od kog je pobegla pre osam meseci. Ipak, i na ovom tihom i mirnom mestu Nel ne uspeva u potpunosti da se opusti. Pažljivo se trudeći da sakrije identitet, počinje da radi u lokalnom kafiću-knjižari i da istražuje osećanja prema ostrvskom šerifu Zaku Todu. Ali postoji deo nje koji nikada ne sme da mu otkrije, kako bi zauvek ostavila prošlost za sobom. Jedna nepromišljeno izgovorena reč, i novi život koji je tako pažljivo stvarala može da se razbije u paramparčad. I dok počinje da se pita da li će ikada uspeti da se oslobodi straha, moraće da pronađe snagu da sačuva dom, ljubav i sebe.

Roman autorke Emili Henri Ne brini za sutra postao je bestseler Njujork tajmsa. Ovo je roman o dva pisca na odmoru i romansi koja samo što se nije desila. Ona piše ljubavne romane i više ne veruje u ljubav. On stvara kvalitetnu prozu, ali je izgubio inspiraciju. Njih dvoje naći će se pred dugim letnjim izazovom koji će dovesti u pitanje sve što su mislili o srećnim završecima. Ogastus Everet ima ugled ozbiljnog pisca, Dženjuari Endruz je autorka ljubavnih bestselera. Dok kod nje svi žive srećno do kraja života, on uglavnom pobije sve svoje likove. Jedne noći, oboje će popiti previše, a jedna stvar vodiće drugoj. Napraviće pakleni plan: Gas će provesti leto pišući nežan, romantičan roman, a Dženi će napisati novo remek-delo književnosti. Ona će njega naučiti svemu što zna o romantičnim komedijama, a on nju o teškim životnim pričama. I jedno i drugo će završiti knjigu i nijedno se neće zaljubiti. Jer to bi bio pravi kliše, zar ne?

Roman Šta znam o ljubavi Amabile Đusti je s razlogom postao italijanski i svetski bestseler. Grejs Gilmor živi u kristalnom mozaiku u kom svaka pločica ima tačno određeno mesto: roditelji su joj lepi, bogati i brižni, čeka je prestižni univerzitet, a tu je i princ na belom konju koji se zove Sedrik i koji jedva čeka da se njome oženi. Ipak, dovoljni su samo jedna noć i tri niska udarca sudbine da se čitav taj savršeni svet dovede u pitanje. Sa delićima razbijenih iluzija u rancu i sa krhotinama starog života u srcu, Grejs odlučuje da se otisne na neočekivano putovanje po Americi, konačno rešena da u životu prati svoj instinkt i svoje snove.

 

Iskoristite ovu ponudu samo danas na sajtu vulkani.rs i poručite ljubavne romane po sjajnim cenama.

* Besplatna dostava važi samo za teritoriju Srbije.

** Ponuda važi dok traju zalihe.

*** Dodatni popust ne odnosi se na akcijske cene.