Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Trileri na specijalnoj sajamskoj akciji

19.
10.
2021.

Samo u utorak, 19. oktobra, u okviru Vulkanovog sajma knjiga čitaoci će imati priliku da izaberu trilere po najboljim sajamskim cenama!

Najčitanije trilere Vulkan izdavaštva moći ćete da kupite putem sajta vulkani.rs po neverovatnim cenama. Na redovni popust na sajtu od 20% odobravamo još 10% popusta, a na tri i više kupljenih knjiga ostvarujete dodatni popust od 10%. Ali to nije sve! Na postojeće sajamske popuste očekuje vas dodatni popust od 10%. Popust se obračunava u korpi, a samo tokom akcije, za kupovinu knjiga putem sajta, dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.

Vulkan izdavaštvo preporučuje 5 trilera koji će vas ostaviti bez daha!

Niko nije siguran u ovom rolerkoster trileru nagrađivanog autora Maksa Seka. Verni čitalac je moćan, intenzivan triler prepun neizvesnosti. Supruga slavnog finskog pisca trilera Rogera Koponena ubijena je u bizarnom ritualu. Pronađena je kako u predivnoj crnoj koktel-haljini sedi za čelom svečano postavljenog stola, lica ukočenog u jezivom osmehu. U danima koji će uslediti, dešava se još neobičnih ubistava, i postaje jasno da je u pitanju serijski ubica – ali ubistva nisu nasumična, inspirisana su Koponenovom bestseler trilogijom.

Triler Igra Leone Dikin prati priču o nestanku četiri potpuna neznanca, a jedini trag je to što su na njihovoj poslednjoj poznatoj lokaciji ostavljene zlokobne rođendanske čestitke. Porodice nestalih su očajne i uplašene i ubeđuju doktorku Blum, psihologa i privatnog detektiva, da istraži šta se dogodilo. Ona proučava živote nestalih ljudi, njihove ličnosti i ponašanje, i dolazi do šokantnog otkrića. Svi su imali mračnu stranu koju su krili, što ih čini veoma opasnim, a zločinac to očigledno koristi. I pokušava da u svoju smrtonosnu igru uvuče i nju. Nestanaka i čestitki je sve više, a doktorka Blum ima sve manje vremena da reši misteriju i otkrije ko vuče konce. Ipak, da li zapravo i ona igra njihovu igru?

U centru Bostona, tačno u podne 24. decembra, jedan čovek nag korača ulicom, noseći u ruci odsečenu glavu devojke. Doktor Dženkins, direktor psihijatrijske klinike u tom gradu, i Stela Hajden, agentkinja za psihološko profilisanje pri FBI-ju, započinju istragu koja će njihove živote dovesti u opasnost, ali i iz temelja uzdrmati njihovo poimanje razuma. Zbog ovog slučaja, vratiće se čak sedamnaest godina u prošlost kako bi istražili zagonetne događaje u misterioznom gradiću Solt Lejku. Ljubav, mržnja, intriga i napetost prepliću se na stranicama knjige Havijera Kastilja Dan kada smo izgubili razum, koja je postala izdavački fenomen i pre nego što je objavljena.

Stefani Robel potpuno će vas iznenaditi preokretima u trileru Oprosti mi, Rouz Gould. Prvih osamnaest godina života, Rouz Gould Vots je verovala da je ozbiljno bolesna. Bila je alergična na sve i svašta, koristila kolica jer je bila previše slaba da hoda i praktično živela u bolnici. Ispostavilo se, na kraju, da je njena mama, Peti Vots, samo bila stvarno dobar lažov. Nakon što je odležala pet godina u zatvoru, Peti je najzad slobodna, ali nema gde da ode, i zato moli ćerku da je primi. Čitava zajednica šokirana je kada Rouz Gould pristane. Peti tvrdi da želi da ostavi sve za sobom i pomiri se sa ćerkom koja je svedočila protiv nje. Ali Rouz Gould poznaje svoju majku. Peti Vots nikome ne ostaje dužna. Na Petinu nesreću, Rouz Gould više nije njena draga nemoćna devojčica…

Kineski Stiven King, majstor napetosti Caj Đuen šokiraće vas raspletom u knjizi koja se igra granicama stvarnosti i slika upečatljiv portret savremene Kine. Reka zaborava je priča o životu posle smrti, o savršenoj osveti, ali i o svetlosti koja uvek uspe da se probije kroz tamu. Kina, kišovita letnja noć, jun 1995. Šen Ming, mladi i briljantni profesor srednje škole, kog svi poštuju, a mnogi mu i zavide, osumnjičen je za ubistvo učenice. Nekoliko dana kasnije, izboden je u napuštenoj fabrici nedaleko od škole. Ova ubistva prolaze nekažnjeno, sve dok devet godina kasnije misterija ne postane još zamršenija, kada i navodne ubice završe u kraljevstvu mrtvih. Glasine se šire: šta ako je Šen Ming prešao Reku zaborava i vratio se da se sveti?

 

Iskoristite ovu ponudu samo danas na sajtu vulkani.rs i poručite najbolje trilere!

* Besplatna dostava važi samo za teritoriju Srbije.

** Ponuda važi dok traju zalihe.

*** Dodatni popust ne odnosi se na akcijske cene.