Pretraži sajt

„Manifest junaka svakodnevice“ Robina Šarme u prodaji

14.
10.
2021.

Vulkan izdavaštvo predstavlja novu knjigu Robina Šarme, koju će obožavati ljubitelji popularne psihologije, ali i oni koji su iz nekog razloga izgubili veru u sebe ili su prošli kroz teške životne trenutke te žele da u proverenoj literaturi pronađu neku vrstu rešenja, utehe ili smernice.

Manifest junaka svakodnevice otkriće vam skrivene navike koje neguju neki od najkreativnijih i najuspešnijih ljudi u svetu kako bi ostvarili svoje vizionarske ambicije; originalne tehnike pretvaranja straha u energiju, problema u snagu i proteklih nevolja u trijumfe; napredni plan koji će vas zaštititi od odvlačenja pažnje i odlaganja obaveza, nakon čega ćete moći da iznedrite magiju koja će osnažiti vaše potencijale; nesvakidašnju mudrost zahvaljujući kojoj ćete raditi sa mnogo više jednostavnosti, lepote i mira.

Tokom proteklih 25 godina, legenda liderstva i poznavalac ličnog razvoja Robin Šarma bio je mentor milijarderima, poslovnim titanima, profesionalnim sportskim superzvezdama i članovima kraljevske porodice. Svi oni postigli su nesvakidašnje rezultate zahvaljujući Šarminoj revolucionarnoj metodologiji. U revitališućoj knjizi Manifest junaka svakodnevice otkrićete sistem za transformaciju koji je dostupan svakome ko je spreman na nepobedivu pozitivnost, grandioznu produktivnost, duboku duhovnu slobodu i život ispunjen pomaganjem drugima.

Manifest junaka svakodnevice dostupan je na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan!