Pretraži sajt

Preporuka dečjih sajamskih hitova sniženih 30%!

14.
10.
2021.

Na specijalnoj akciji nalaze se hitovi iz oblasti beletristike i dečje književnosti ovogodišnjeg Vulkanovog sajma, koje ćete moći da kupite po 30% nižoj ceni! Tokom trajanja akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije biće besplatna.

Iz ponude Vulkančić hitova koji su na popustu od 30% izdvajamo:

Mirabel krši pravila je knjiga dečje hit autorke Harijet Mankaster, koja je književnim serijalom o Isidori Mun osvojila srca čitalačke publike širom sveta. U svetu prepunom crno-belih podela i suprotnosti kako je biti neko ko ne pripada takvom kalupu? Saznajte sve o devojčici koja je pola veštica, a pola vila, kao i sve lepote prihvatanja sebe onakvim kakvi jeste. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Mirabel shvata da pripadati različitim svetovima može biti i te kako zabavno! Uplovite u avanturu prepunu magičnih obrta i veštičjih nestašluka, koja će vas naterati da zavolite Mirabel baš kao i njenu rođaku Isidoru Mun.

Knjiga Zver i Betani autora Džeka Megit-Filipsa donosi priču o petstojedanaestogodišnjaku po imenu Ebenizer Tvizer, devojčici Betani i strašnoj zveri! Ebenizer Tvizer je mladoliki petstojedanaestogodišnjak koji drži zver na tavanu. Nju hrani raznim skupocenim stvarima, a zauzvrat dobija darove i eliksir mladosti. Ali zver postaje sve gramzivija. I dosadilo joj je da jede prašnjave statue i cirkuske majmune. Vreme je za novi obrok – veličine deteta... Zvuči uzbudljivo? Pridružite im se, ali knjigom rukujte oprezno jer uvek može da vas iznenadi!

Od A kao Ahil do Z kao Zevs, knjiga Ja, Zevs, i družina s Olimpa donosi duhovit osvrt na grčku mitologiju, priče ispričane u prvom licu jednine, u ime samih bogova i heroja. Imaćete priliku da saznate zašto se veliki Ahil šetao unaokolo u haljini, poput devojčice, kakve veze Afrodita i zlatna jabuka imaju sa početkom Trojanskog rata i šta je to Arijadnino klupko. Ova knjiga dolazi iz pera Franka Švigera, profesora istorije, poznatog po pisanju knjiga za decu i mlade koje su inspirisane mitologijom i istorijom, a svojim duhovitim ilustracijama upotpunila ju je Ramona Vulnčer, dizajnerka i producentkinja crtanih filmova i igrica za decu. Najmlađi sada imaju priliku da kroz zabavu i smeh nauče osnove grčke mitologije, a oni malo stariji će poznate priče doživeti kao potpuno nove.

Za najmlađe, koji tek otkrivaju svet knjiga, preporučujemo 100 igara za pametne glave. Uz parolu „čitaj, oboj, seckaj i mozgaj“, deca uzrasta od tri do pet godina imaju priliku da na kreativan način odgovore na mnoge zabavne zadatke i izazove. Predivne poučne pričice upotpunjene su toplim ilustracijama, a mališani će i sami moći da izraze kreativnost, jer će pored rešavanja mozgalica imati zadatak da crtaju, boje i prave različite predmete koji će im nakon čitanja ostati kao lepa uspomena. Zadaci su raspoređeni po težini, pa će njihovim rešavanjem prelaziti na sledeći nivo, što predstavlja dodatni izazov.

Knjiga Zmajko, budi svoj! upoznaće mališane sa preslatkim novim drugarom, zmajem koji u životu želi samo jednu stvar – prijatelje. Ipak, i pored želje da se sa nekim zbliži, izgleda da njegova strašna pojava uvek uplaši sve oko njega. Hoće li uspeti da uveri druge životinje da nemaju čega da se boje? Obradujte mališane ovom predivno ilustrovanom pričom, čiji će im junaci prirasti za srce i poslati im važnu poruku: uvek budite svoji jer se samo tako stiču pravi prijatelji. Sve što Zmajko želi jeste da stekne prijatelje, ali to je veoma teško kada njegove oštre kandže i dim koji mu izbija iz njuškice plaše sve životinje. Zbog toga je Zmajko došao na ideju da se preruši u medveda kako bi otišao na veliku piknik-zabavu u šumi. Da li će mu ovaj trik uspeti ili će shvatiti da je ipak dovoljno da bude ono što jeste kako bi stekao prijatelje?

Ponudu svih hitova Vulkančića koji su na akciji možete pogledati OVDE.

 

* Sajamske akcije na sajtu www.vulkani.rs su podložne promeni, tj. dopuni spiska.

** Dostava na celoj teritoriji Republike Srbije biće besplatna tokom trajanja sajamske akcije.

*** Popusti se ne odnose na naslove koji se već nalaze u okviru druge akcije.