Pretraži sajt

Jesenja Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

09.10.2021.

U svim objektima Moj kiosk u periodu od 11. oktobra do 10. novembra Od 11. oktobra do 10. novembra, svi čitaoci koji kupovinu obave u nekom od objekata Moj kiosk širom Republike Srbije biće u prilici da učestvuju u specijalnoj akciji Vulkan izdavaštva. Jedna knjiga iz akcijske ponude koštaće 399 dinara, a cena dva naslova iznosiće 499 dinara!

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana koji su oduševili čitaoce širom sveta, a mi vam preporučujemo nekoliko naslova.

Vrati mi se je francuski bestseler broj jedan autora Gijoma Musoa. Osvanuo je najvažniji dan u Itanovom životu. Žena koju je oduvek voleo udaje se za drugog čoveka. Itan ima neverovatna dvadeset četiri sata da promeni čitav život, ili da ga zauvek izgubi... Jednog jutra Itan će dobiti pozivnicu za venčanje žene koju je nekada davno voleo, ali koju je ostavio kako bi se posvetio karijeri. On je sada jedan od najboljih psihijatara na Menhetnu – bogat, poznat, ali strašno usamljen. Ipak, odlučio je da ispravi grešku iz prošlosti i ponovo osvoji Selin. Posle zbrkana dvadeset četiri sata obavijena misterijom, Itana će ubiti nepoznati muškarac. Međutim, sledećeg jutra nešto neverovatno će se dogoditi – Itan će se probuditi i shvatiti da, igrom sudbine, ponovo proživljava isti dan. Hoće li uspeti da na vreme iskoristi priliku koju je dobio?

Bestseler Nore Roberts Tri sudbine donosi priču o ljubavi i strasti, pohlepi i osveti. Tri srebrne statue grčkih boginja san su svakog kolekcionara: izuzetno su dragocene pojedinačno, a neprocenjivo vredne kao trio. Postoji i legenda po kojoj će vlasnik, kada sakupi sve tri, dobiti moć da kontroliše sopstvenu sudbinu. Kada je 1915. godine nemačka podmornica potopila Luzitaniju, sitni lopov Feliks Grinfild bio je usred krađe jedne od ovih statuica iz brodske kabine prve klase. Biće jedan od retkih putnika koji će preživeti brodolom i zbog toga će dati sebi reč da će se promeniti i postati bolji čovek. Sada, mnogo godina kasnije, statua je ukradena od tri Feliksova potomka: Malakaja, Gideona i Rebeke Salivan. Rešeni da je pronađu, oni će poći u potragu koja će ih odvesti na put oko sveta. Otpočinje napeta igra mačke i miša, pred kojom niko neće moći da ostane ravnodušan.

Roman Kuba u mom srcu autorke svetskog izdavačkog fenomena i bestselera Vidimo se u Havani Šanel Kliton namenjen je ljubiteljima priča o uzbudljivim sudbinama i velikim ljubavima, na pozornici daleke i egzotične Kube. Kubanska revolucija uzela je naslednici šećerne dinastije Beatriz Perez sve: njenu porodicu, njen narod, njenu zemlju. Opsednuta željom da se osveti i da vrati život koji je izgubila na Kubi, Beatriz će se uplesti u opasan svet špijunaže kako bi se infiltrirala u krug ljudi najbližih Fidelu Kastru. Hladni rat poput uragana preti Floridskom moreuzu i svemu što je njoj vredno i drago, a ona je rastrzana između političkog sukoba i zabranjene afere sa moćnim, ambicioznim muškarcem. Dok raste napetost između Kube i Sjedinjenih Država, a tok istorije izmiče kontroli, Beatriz mora da bira između onoga što je bilo i onoga što tek treba da bude, a pogrešan korak mogao bi da je košta svega – ne samo voljene Kube već i muškarca kojem je dala srce.

Roman Četiri žene iz Istanbula autorke Ajše Kulin namenjen je ljubiteljima priča o značaju porodičnih veza u najtežim trenucima. Nakon Hitlerovog dolaska na vlast, profesor Gerhard Šliman, njegova žena Elza i njihovo dvoje dece, Suzi i Peter, napuštaju Nemačku kako bi pobegli od progona nacista. Prvo odlaze u Cirih, a potom, kada Gerhard dobije ponudu Univerziteta u Istanbulu, u Tursku. I dok su Suzi i Gerhard opčinjeni turskom kulturom i pokušavaju da se uklope, Elza i Peter se i dalje čvrsto drže svog nemačkog porekla. U muslimanskom gradu, novi običaji imaju snažan uticaj na njihove živote – dotle da menjaju i njihov pojam zavičaja i pripadanja.

Ovi i mnogi drugi naslovi Vulkan izdavaštva čekaju vas u objektima Moj kiosk. Iskoristite specijalnu jesenju akciju i izaberite neki od ponuđenih žanrova po neverovatnim cenama.

 

* Popust važi samo za naslove obuhvaćene akcijom.

** Akcija se odnosi samo na kupovinu u objektima Moj kiosk.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara