Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

U prodaji je dugoočekivani roman „Tiha vatra gori“ Pole Hokins

13.
10.
2021.

Koliko dugo tajne mogu da tinjaju pre nego što se desi eksplozija?

Nakon književnih senzacija Devojka iz voza i U tihoj vodi, kojima je Pola Hokins kupila srca čitalačke publike u Srbiji, Vulkan izdavaštvo je rešilo da sve ljubitelje ove autorke obraduje njenim novim romanom Tiha vatra gori. Roman je u rekordnom roku postao bestseler magazina Njujork tajms, koji ga je okarakterisao toliko neizvesnim da bi samo vidovnjak mogao da predvidi njegov kraj.

Danijel Saderland, brutalno ubijeni mladić, pronađen je na brodu na kom je živeo, a krug osumnjičenih steže se oko tri žene. Lora je devojka s kojom je proveo poslednju noć. Već je poznata policiji, živi sama i bez ljubavi. Neki bi je nazvali i opasnom. Mirijam je znatiželjna komšinica koja očigledno skriva informacije od policije. Karla je Danijelova tetka. U srcu nosi neizlečivu patnju, zbog čega ne veruje nikome. Zna da su i dobri ljudi sposobni za užasna dela.

Tri žene koje se ne poznaju povezane su sa žrtvom na različite načine. Ipak, jedno im je zajedničko: sve tri su veoma ozlojeđene. Koliko daleko su spremne da idu ne bi li pronašle svoj mir? Koliko dugo tajne mogu da tinjaju pre nego što se dogodi eksplozija?

Možda je za jednu od njih napokon kucnuo čas da pronađe mir, da u plamenu ispravi nepravde.

Roman Tiha vatra gori  dostupan je na sajtu vulkani.rs i u svim knjižarama Vulkan!