Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Nova Vulkan akcija: 3 knjige za 999 dinara

20.
8.
2021.

Od 20. avgusta do 2. septembra samo na sajtu www.vulkani.rs uz besplatnu dostavu!

Vulkan izdavaštvo pripremilo je novu akciju za svoje verne čitaoce! Na sajtu www.vulkani.rs od 20. avgusta do 2. septembra moći ćete da kupite 3 knjige po ceni od 999 dinara! Iskoristite jedinstvenu akcijsku pogodnost i odaberite knjige uz koje ćete provesti slobodno vreme. Kako bismo kupovinu učinili još boljom i lakšom, za svaku porudžbinu u toku akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

 

Spisak knjiga koje su obuhvaćene akcijom potražite putem linka, a Vulkan izdavaštvo vam preporučuje nekoliko hit naslova.

U zvezdanom sistemu kojim upravlja brutalno Vatečko carstvo, osamnaestogodišnja Amani je sanjalica. Mašta o tome kakav bi život bio pre okupacije i nada se da će jednog dana doživeti avanturu i putovati daleko van svog izolovanog meseca. Ali kada je kidnapuju i krišom odvedu u kraljevsku palatu, ona otkriva da je neverovatno slična okrutnoj princezi Maram. Omražena kod porobljenog naroda, Maram traži neophodnu identičnu zamenu, nekog ko je spreman da se pojavljuje u njeno ime i da umre umesto nje. Zakoračite u raskošni izmaštani svet planete Andale kroz originalnu, fantastičnu priču Usamljeni mesec Someje Daud.

 

 

 

 

 

Onima koji maštaju o pravoj ljubavi Vulkan izdavaštvo preporučuje roman Udata do ponedeljka autorke Ketrin Bajbi. Pitka priča o ambicioznom neženji koji, zahvaljujući svom izgledu, može da zavede svaku ženu; svaku sem one koju želi. Pošto reši da se kandiduje na izborima za guvernera, svestan je da mora da promeni način života. Sasvim je siguran da bi baš ona koja ga neće bila idealna za njegovu suprugu. Ona pak ne želi ni da čuje za to, ali tada se dešava nešto što će joj ostaviti malo izbora...

 

 

 

 

Ukoliko ste ljubitelji neobičnih misterija, uživaćete u složenoj i nepredvidivoj priči Sedam smrti Ivlin Hardkasl. Autor Stjuart Terton povešće vas u misterioznu avanturu u kojoj svaki lik i svaki mračni kutak krije nešto tajanstveno, a svaka stranica nudi neočekivani obrt. U središtu romana je proslava koja će se završiti tragedijom. Dok zvanice posmatraju vatromet, Ivlin Hardkasl, mlada i lepa kći domaćina, biće ubijena. Narednih osam dana ona će umirati svakog dana u isto vreme, sve dok Ejden Bišop, jedan od gostiju, ne reši ubistvo. Da bi otkrio ko je ubica, Ejden će morati da proživljava kobni dan iznova i iznova i iznova, svaki put u telu drugog gosta. Svestan da sitnice mogu da promene ishod i daju više informacija, on upija intelektualne i fizičke osobine gostiju i pokušava da posmatra svet njihovim očima.

 

 

 

 

Praktični vodič Ne brini, opusti se kombinuje proverene kognitivno-bihevioralne metode i jednostavne aktivnosti koje pomažu vašem mališanu da prebrodi anksioznost. Namenjen je deci uzrasta od 7 do 11 godina, jer se u ovim godinama događa mnogo toga što može da utiče na detetov dalji emocionalni razvoj. Vaše dete će, uz pomoć simpatičnog drugara Šiška, proći kroz zabavne usmerene aktivnosti, koje su povezane sa korisnim savetima i motivišućim rečenicama. Zahvaljujući tom uvidu, roditelji će znati kako da detetu pomognu da se opusti i bude srećnije.

 

 

 

 

Uz priručnik Mudar roditelj – srećan školarac postaćete roditelj kakav ste oduvek želeli da budete! Zašto deca ne pričaju o svojim problemima, već ih duboko potiskuju? Zbog čega se često osećaju usamljeno? Iz kog razloga neretko bivaju nevoljni za sve zadatke koji su pred njima? Ukratko – dečje reakcije mogu delovati čudno ukoliko ne razumete ono što sledi: velika fizička i psihološka promena koju podrazumeva adolescencija. Stoga je izuzetno važno da deca u ovom periodu izgrade čvrstu vezu sa jednim ili oba roditelja i da osete stabilno tlo pod nogama. Školarci koji znaju da je neko na njihovoj strani i da ih razume bolje će se nositi sa svojim životom. Ovo je četvrta knjiga Hedvig Montgomeri iz edicije posvećene porodičnom životu i načinu vaspitavanja, a pomoći će vam da sagledate potrebe deteta u uzrastu između šeste i trinaeste godine.

 

 

 

* Akcija traje do 2. septembra i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 20. avgusta do 2. septembra, potrebno je da poručite tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti.

*** U toku trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.