Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Velika Vulkančić akcija

20.
8.
2021.

Cene odabranih knjiga snižene su i do 40% na sajtu!

Samo na sajtu www.vulkancic.rs do 2. septembra bićete u mogućnosti da najbolja izdanja za decu kupite po specijalnim cenama! Ukoliko se odlučite za jednu knjigu, ostvarićete popust od 20% u odnosu na redovnu cenu, za dve knjige obračunava se popust od 30%, dok ćete, ukoliko kupite tri ili više naslova, ostvariti čak 40% popusta! I to nije sve! Za svaku porudžbinu u toku trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Kompletan spisak dečjih knjiga koje su obuhvaćene akcijom pronaći ćete na ovom linku.

 

Preporučujemo vam nekoliko naslova koji otvaraju umove dece za kulture iz raznih krajeva sveta. Čitajući, deca uče o ljudima, mestima i događajima koje drugačije ne mogu da upoznaju.

Ako zaista mislite da je Mont Everest najviša planina na svetu i da kamile u grbi čuvaju vodu, knjiga Da li je kokos opasniji od ajkule? vratiće vas na zemlju uz jedno BUM! Ova knjiga puna je razmatranja zanimljivih činjenica, razbijanja mitova i otkrivanja istina, tako da možete biti i zadovoljni i u pravu. Ova očaravajuća knjiga će vas sasvim sigurno naterati da razmislite!

 

 

Zanima li vas koja je sličnost između Stivena Hokinga i Alberta Ajnštajna? Da li je tačno da je Van Gog sebi odsekao uvo? U knjizi 60 zadivljujućih ličnosti koje su promenile svet pronaći ćete odgovore na ova i mnoga druga pitanja koja se tiču biografija znamenitih ljudi: od Kleopatre do J. K. Rouling, od Cezara do Pikasa, od Aristotela do Nikole Tesle.

 

 

Pojedini naslovi na akciji su kulturni kamen temeljac i poželjno je da se nalaze u biblioteci svakog deteta.

Objavljen ranih 30-ih godina XX veka, roman Hajduci Branislava Nušića u istoriju srpske književnosti pozicionirao se među prve humorističke romane napisane za najmlađu čitalačku publiku. Premda je imao pionirsku ulogu, s vremenom će postati jedan od najčitanijih romana uz koji su odrastale, i odrastaju, generacije i generacije čitalaca.

 

Roman Tango sa usne spada u sam vrh književnih ostvarenja Slobodana Stanišića. Strniša Lipić, glavni lik tetralogije, jedan je od najdopadljivijih likova naše književnosti za decu i mlade, koji će sve čitaoce zabaviti i opčiniti svojim duhovitim opaskama, dovitljivošću, zaljubljivom prirodom i sposobnošću da nađe način da prebrodi sve životne nedaće.

 

 

Učenje matematike kroz igru ne samo da je moguće već je i neophodno, čak i u ranom uzrastu. Edicija Zabavna matematika nudi upravo to: mnoštvo aktivnosti i mogućnosti da se svetu brojeva pristupi na zanimljiv i podsticajan način, kojim se ujedno razvija ljubav prema matematici!

 

 

 

Uz 100 Sizifovih pravopisnih pravila autora Bojana Jokanovića deca će učiti na brz, lak i kreativan način, a i stariji čitaoci imaće odličnu priliku da se podsete nekih pravopisnih pravila. Zanimljive ilustracije učiniće učenje zabavnijim!

 

 

 

Posetite naš sajt i po izuzetno povoljnim cenama kupite knjige za najmlađe!

 

* Akcija traje do 2. septembra i odnosi se na odabrane naslove  Vulkančića.

** Za vreme trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije za svaku porudžbinu je besplatna.

*** Do 2. septembra, kupovinom putem sajta www.vulkancic.rs, jednu knjigu poručićete po ceni sniženoj za 20% u odnosu na redovnu, dve knjige po 30% nižoj ceni, a tri knjige po ceni sniženoj za čak 40%.